Melyek azok a szakok amelyekkel jól el tudok helyezkedni? Melyik egyetemre érdemes mennem?
Az az igazság, hogy abszolút nem tudom mi legyek. mindenre nyitott vagyok
két dolgot azért tudok : A nyelvérzékem jó, tehát az alap, hogy megtanulok majd sok nyelven - japán is a terveim között van.
a másik meg hogy nem akarok majd magyarországon élni.
Mindenre nyitott vagyok, nyugodtan írjátok le hogy melyik szakon érdemes továbbtanulnom, amiből egészen biztosan meg tudok majd élni. Találok vele munkát is. stb...
Lehet bölcsész karon vagy gazdaságin. BÁRMI.
sajnos én kifogytam az ötletekből, és már itt gyakorin is végigolvastam rengeteg ilyen kérdést, de elég ellentmondásos válaszokat találtam. ezért vetemedtem rá, hogy feltegyem ezt a kérdést.
a válaszokat előre köszönöm!
utána olvasok majd!
és ezekről? piacképesek? :
-könyvelés
- banki számvitel
- project management
- kreatív igazgató
- pénzügyi igazgató
nemigazán tudom hogy tölthetnék be ilyen szerepet, de van rá esély?
- könyvelés
- banki számvitel
- pénzügyi igazgató
Ezt a 3 dolgot leginkább a pénzügy-számvitel fedi le. Viszont a közgazdasági képzések között ez az egyik legnehezebb elég sok és /HANGSÚLYOZOM a többi közgáz szakhoz képest, mielőtt a mérnökök idejönnének kioktatni/ viszonylag mély matekkal találkozol.
Ha viszont pénzügyre jössz te is, akkor kétszer gondold meg. Ide kell egyfajta érdeklődés mert ez anyag elég száraz..:)
- project management
- kreatív igazgató
Ezek szerintem baromságok, hagyd őket a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!