Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemre menjek? Hogy...

Milyen egyetemre menjek? Hogy kell elképzelni a levelező szakot?

Figyelt kérdés

Jövőre érettségizek és turisztikát tanulok. Érdemes ezen az úton tovább menni?

Egyáltalán meg lehet élni belőle? ha már sikerül majd diplomát szereznem nem minimálbéren szeretnék majd tengődni. De persze ezzel mindenki így van.

Milyen szak az amit ha elvégzek egy normális munkahelyet tudok majd találni ahol megfizetik az embert?

Még valami matekon alapuló szak is szóba jöhet. Nagyon szeretem a matekot.

Gondoltam arra is, hogy valami olyant kellene választanom ami kiegészíthetné a turizmus szakot. Bár ez lehet hülyeség.

Illetve, hogy kell elképzelni a levelezőt? Hogy működik? Hogy folyik a tanulás?

Nem szeretnék elköltözni messzire illetve dolgozni is szeretnék, hogy tudjam fizetni a tandíjat ezért érdekelne, hogy ezt hogyan is kell elképzelni pontosan.

2020. nov. 25. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Magáról a szakról nem tudok sokat, de nővérem levelezőn tanul, csak más szakon. Nekünk minden második héten vannak órái, pénteken egész nap, szombaton meg délelőtt (most a távoktatás miatt nem tudom pontosan, hogy mettől meddig). Csak előadások vannak, nem kell évközben beadandót írni, nincs számonkérés, csak vizsgaidőszakban kell mindenből levizsgázni.
2020. nov. 26. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:
#1es megkerdezhetem ez melyik suliban van így?
2020. nov. 26. 23:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, ő SZTE ÁJTK-n tanul.
2020. nov. 29. 13:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!