Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kötelező szakmai gyakorlatot...

Kötelező szakmai gyakorlatot el lehet-e utólagosan fogadtatni?

Figyelt kérdés
Nem velem történik ez a szituáció, hanem a párommal. Harmadéves hallgató az ELTE-TTK-n, most fog kezdődni az utolsó szemesztere. A kötelező szakgyak befejezéséhez szükséges beszámoló mellé fel kell töltenie egy, a gyakorlat vezetője által aláírt igazolást arról, hogy teljesítette. Sajnos kicsit későn vette észre, hogy ezt biza elfelejtette elkérni, amikor utoljára volt bent gyakorlaton. Nem lakik messze a szakgyak helyszínétől. Mondtam neki, hogy menjen be, érdeklődjön kicsit, hátha segít neki valamelyik kutató ezt az igazolást kiállítani. Az egyik probléma viszont az, hogy a gyakorlatvezető kutató most téli vakációját tölti messze hazánktól. Sajnos így nem tudja neki aláírni azt az igazolást, illetve nem tudni mikor tér haza. A gyakorlati beszámolót az igazolással együtt január 31.-ig kellene feltöltenie. Most azon bosszankodik, hogy ha kifut az időből, akkor el fogja-e tudni fogadtatni utólagosan a szakmai gyakorlatot, vagy fel kell-e majd vennie újra, hogy sz.pjon még egy évig.

#egyetem #ELTE #kötelezőszakmaigyakorlat
tegnap 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:
89%
Dékáni kérelem ? Fel kell hívni a tanulmányi osztályt egyébként.
tegnap 11:17
 2/2 anonim válasza:
69%

A gyakorlati helyen nincs aláírásra jogosult helyettes? Vagy ha nincs, nem tud digitális aláírással aláírni a vakációs? Nem hinném.

Na meg igen, amit az 1. ír. Nem is értem az ilyen kérdéseket, meg azt sem, hogy járhat valaki felsőoktatásba, ha a Gyakorit kérdi a suli iroda helyett?

tegnap 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!