23 évesen nem késő az egyetem?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok jelenleg üzletvezetóként dolgozom és érdekel is a vendéglátás és a későbbiekben is ezzel szerettem volna foglalkozni mert nagyon érdekel ez is de mindig nagyon bántam hogy nem tanultam tovább meg 2 év az érettségi és mindig is nagyon érdekelt a pszichológia érdemes lenne még ilyenkor bele kezdeni? Most üzletvezetőként ki tapostam magamnak az utat és a jövőben még látok benne illetve magamban lehetőséget, de nemtudom hogy nme csúsztam e már el vele illetve hogy jelenleg ma Magyarországon mennyire keresettek a pszichológusok és hogy látjátok a szakmának a jövőjét?2020. aug. 10. 23:25
11/16 anonim válasza:
9.
Igazad van, nem is kívántam minősíteni azokat, akiknek így alakult a dolog, az én családomban is volt ilyen.
12/16 anonim válasza:
Bennem az volt, hogy 18 évesen egyetem 22 évesen végez az enwbr, hogy tudjon spórolni stb mire eleri a 30at. Jó estben addigra ketten közösen valakivel.
De ez van. Szar minden. Az isie évről meg ne is beszéljünk
Elmúlt a jó világ. Jön a válság meg minden.
13/16 anonim válasza:
Nekem van mar 1 diplomám, dolgoztam is, most gyerekekkel vagyok itthon. Jövőre szeretnék másik szakra is jelentkezni, levelezőn elvégeznem. Jelenlegi diplomám is jo, szeretek benne dolgozni, viszont nem baj, ha az ember több lábon áll, mai világban nem biztos egy munkahely sem kb. 28 vagyok most.
14/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Védőnő diplomám van, és logopédust szeretném elvégezni. Igaz így 3 év csak, nem 4. Van mentálhigiéné szakkepesitesem, rengeteg pszichológia van benne, én is szeretem. Viszont hosszú idő mesterrel együtt, ugye nekik nem elég egy alapszak.
15/16 anonim válasza:
28 évesen kezdtem az egyetemet munka mellett. Aztán, 35 évesen másoddiplomáztam.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, látom akkor többen is ugyan így vannak, voltak.
2020. aug. 14. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!