Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Váratlan életkörülmények...

Váratlan életkörülmények miatt csak 23 évesen tudok továbbtanulni. Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés
Ennyi idősen nem szeretnék már nappalira menni, a tanulás mellett dolgoznék. Egyetemi levelező képzeseket, okj-t, esti képzést... Tudnátok ezekről tapasztalatokat írni aki így tanult, munka mellett? Minden részlet vagy infó érdekel!!

2020. jan. 31. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Levelezőn ugyanúgy el tudod végezni az egyetemet.
2020. jan. 31. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akármit tanulhatsz, csak rajtad áll. Nagyon sokan tanulunk munka mellett is. Nem vagy különleges eset.
2020. jan. 31. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézz utána a neten. Egyszer azt kell megnézni, hogy egyáltalán mi jöhet szóba pl. mi érdekel, mi indul levelezőn (mert sok szak csak nappali képzési formában elérhető), ha levelező akkor megoldható-e munka mellett (nem csak "hétvégi levelező" van, nagyon sok levelező képzésen hétköznap kell bejárni, akár egész napokat, akár egy hetet stb., mindenféle van), hol milyen képzés elérhető (mert gondolom nem szeretnél átutazni a fél országon), megfelelsz-e a felvételi követelményeknek (érettségi, nyelvvizsga, pontok). Én leginkább az egyetemről tudtam nyilatkozni, szóval szerintem ezeket érdemes figyelembe venni. Viszont szerintem a szakmához is hasonlóképpen kell hozzáállni, felmérni a konkrét lehetőségeidet (település, szakma, képzési forma) és azok közül válogatni.
2020. jan. 31. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a felvi oldalát, hogy mi indiul levelezőin. Nem vagy idős. Én 38 éves leszek és még mindig fogok levelezőin tanulni. Olyanokat is ismerek, akik 35 felett kezdték az orvosi egyetemen. Igaz nem Magyarországon, mert itthon korlátozottan gondolkodunk nagyon, a magyarok szeretik azt mondani legyen bármiről is szó, hogy "ennyi idősen már minek". Lehet ha itthon éltek volna nem is mentek volna orvosira annyi idősen, mert mindenki hülyének nézte volnan őket, nyugaton meg bátorítják az embert. Ez engem megőrjít teljesen. Szóval ne foglalkozz már a koroddal. 2 hetente van általában előadás általában egyetemen levelezőin, egy péntek délután, 1 szombaton. Ezt kell mérlegelni.
2020. febr. 4. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!