20 évesen orvosi egyetem?
Gondolj vissza abba, hogy 14 éves korod.óta mennyi idő telt el és milyen gyorsan. Ugyan ennyinek fog tűnni a 20-28 közötti idő. Eszméletlen gyorsan fog repülni az idő.
Arról nem is beszélve, hogy így is úgy is 28 leszel. Akkor nem jobb lenne doktorként 28-nak lenni? Akármit csinálsz az a 8 év elfog telni, szóval érdemes olyannal töltened amit szeretsz vagy kifizetődik később.
Másrészről:
Szerintemi is nyugodtan kezdj bele. Sokan 20 fölött mennek Orvosira, mert többstör próbálkoznak, hogy bejussanak. Még 25 éves korodba is simán mehetsz orvosira akkor se késő. De ennél elhivatottnak kell lenni és ha nem erre akarod szentelni az életed akkor inkább felejtsd el.
Butaság, hogy emiatt aggódsz. A 20 miért lenne késő?
Nekem ugyanez a tervem. 20 évesen kezdtem az egyetemet, dolgozom a végzés után két évet, utána családot alapítok, majd folytatom a képzést. Nem akarok 32-35 körül szülni. Később leszek szakorvos, mintha nem vállalnék gyereket, de akkor mi van? Egész életemben ezt fogom csinálni!
Az anyagiak fontos, dee... amíg eljutsz oda, hogy aktuális legyen a téma... Sok víz lefolyik a Dunán.
#3 meg nem tudom miről beszél, hagyd figyelmen kívül. Pontosabban ő nem tudja miről beszél 😃
Köszönöm a válaszod 6-os!
Sok sikert kívánok neked, remélem minden összejön, amit elterveztél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!