Debreceni orvosisok! Mesélnétek?
Figyelt kérdés
Mesélne nekem akinek van ideje és kedve részletesen a Debreceni Egyetem ÁOK karáról, koliról, bulikról, gyakorlatokról, az egész rendszerről stb. Tudom, hogy sok ilyen kérdés van de nagy részük régi, és mindig jobb többféle szemszögből megvizsgálni a dolgokat:) 17/L2020. márc. 5. 15:20
1/4 anonim válasza:
Debrecen? Én utáltam. Egy félév után besokalltam. Szar egyetem, szar tanárok, mégszarabb város és környék.
Megnyomtam magamnak a Reset gombot és átiratkoztam Szegedre.
Egy megváltás volt!
2/4 anonim válasza:
Ja és egyébként, ha nem kened-vágod a fizika-matek vonalat már első félévben kicsinálnak. Semmi orvosis dolgot nem fogsz tanulni az elején.
3/4 anonim válasza:
Megjegyzem, az alapozó modul (első két év) egyik egyetemen sem teljesen az orvoslásról szól. Nem véletlen hívják úgy, ahogy. Csak azért írom, mert a gimisek nem tudhatják és szerintem a legtöbb ember csalódik egy kicsit.
Sajnos a kérdésere nem tudok válaszolni, én is Szegedre járok.
4/4 anonim válasza:
De Debrecenben az első félévben aztán tényleg, abszolúte semmi orvosis dolgot nem vesznek. Szegeden legalább van anatómia....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!