Azok a felnőttek akik annak idején nem gondolkodtak egyetemen ès ezèrt nem sikerült jól az èrettsègiük, de pl 30 évesen rájöttek, hogy mégis egyetemet akarnak végezni azok, hogy nyernek felvételt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 20:48
1/5 anonim válasza:
Úgy hogy újra érettségiznek egy emeltel, meg egy nyelvvizsgát leraknak (lehet kell már jővőre).
2/5 anonim válasza:
Nekem jó lett az érettségim de mivel 2002-ben vizsgáztam, ezért az emelt szintet is le kellett tennem tavaly egy választott tárgyból, a középfokú nyelvvizsgám pedig meglett érettségi után rögtön. Így vettek fel a jogra 36 évesen.
3/5 anonim válasza:
1. Szintemelőt tesznek a kiszemelt tárgyból vagy tárgyakból. Nyelvvizsgájuk lehet, hogy van.
2. Vannak szakok, ahova alacsony pontszámmal szépen be lehet sétálni, például a TTK-ra. Csak aztán maradjon is bent a hallgató.
3. Ha így sincs elég pont, akkor lehet újraérettségizni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2020. júl. 12. 18:31
5/5 anonim válasza:
2: Szép. Én is 33 voltam, mikor diplomát szereztem (közben két másik egyetemre jártam, egyet el is végeztem). Aztán lett PhD fokozatom is jog- és államtudományból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!