Az okj képzésekkel tényleg nem megyek semmire? (külföldben gondolkodom leginkább)
Egyetemre akartam menni, de valószínűleg nem fognak felvenni a szakra amit akartam volna, és most úgy vagyok vele, hogy szeretnék valami hasonlót tanulni de okjn. Vagyis több minden is tervben van, vendéglátói, recepciós de gondolkodtam a könyvelőn is vagy valami hasonlón mert érdekel a pénzügy. De a vendéglátóssal többre mennék valószínűleg külföldön is és tudnék hozzá csinálni egy baristat vagy mixert. Nem tudom mennyire megyek egy okjval itthon vagy külföldön, ti hogy látjátok? 18/L
Köszönöm a válaszokat🥰
Az OKJ Magyarorszagon kivul egy sajtcetli, semmit nem er, sehol sem fogadjak el vegzettsegnek.
Ha kulfoldben gondolkozol, vagy menj egyetemre (eleg a B.Sc is, nem kell mesterfokozat), vagy fogadd el hogy alulrol fogod kezdeni mint pl. mosogatas, takaritas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!