Jogásznak vagy kőművesnek érdemesebb tanulni?
Még csak most vettek fel egyetemre és azon lamentálsz, hogy mennyit fogsz vele keresni? Lehet, hogy soha nem tudnád elvégezni. Menj inkább árufeltöltőnek, még a szakma is túlzás ennyi ésszel.
Nota bene elég nagy lehet a probléma, ha ilyen szintű embereket felvesznek egyetemre.
Miért probléma az, hogy azon izgulok, hogy fogok e vele jól keresni?
Nem baj, ha ezen IS izgulsz, de téged kb csak ez érdekel.
Én annak idején nagyon jól tanultam, a legjobb voltam az évfolyamon, de szakmunkás szülőkkel, egyszerűen nem volt elvárás, hogy továbbtanuljak, nem volt motiváció. Szerettem volna az orvosit, jelentkeztem is, de a szóbelire nem mentem el (pedig simán meglett volna, azóta már tudom). ÉS soha többbet nem próbáltam meg, viszont a mai napig fáj, ha találkozom azokkal, akik a korosztályomból orvosok lettek.
gondold végig, nyilván nem vagy hülye, ha felvettek... szellemileg kielégítene a kőműves meló? El tudod fogadni, hogy lehet, hogy egy nálad sokkal butább ember fog ugráltatni évekig?
Igen, a társadalmi megbecsülés... Tényleg nem elégítene ki szellemileg a kőműves meló, valószínűleg elbutulnék.
De ha 5 év egyetem után fele annyit sem fogok keresni, mint aki 8 általános után elment kőművesnek, az nem gáz szerintetek?
Mit látsz, mennyit keresnek? Erre kíváncsi vagyok.
Kezdd el mindkettot a legjobb ha a jogaszt levelezon az azert megis konnyebb (tudom mirol beszelek oda jarok)
De azert kezdd el a komuvest is hogy lasd melyik nyujt tobb kedvet hozza.
Lehetsz joggal vegrehajto. Nagy cegeknek a jogasza pl BP. N azzal hidd el jol keresel. Egyetem mellett is elmehetnel ugyvedi irodakba cegekhez es azok is fizetnek jol keress es talalj!!
Ne hagyd veszni a jogot csak csinald levelezon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!