A felvin nem hitelesítette a rendszer a jelentekzésemet, mit lehet tenni?
Ma beléptem a felvi-be, mert nem emlékeztem, melyik iskolát tettem előre a sorrendben és meg akartam nézni, de amikor beléptem az fogadott, hogy törölték a jelentkezésemet, mert nem lett hitelesítve, pedig tisztán emlékszem, hogy mikor megjött az értesítés a "kiegészítésről", akkor feltettem mindent amim még volt és fel kellett tenni, ellenőriztem az adatokat és hitelesítettem, leadtam, mégsem hitelesítette, pedig anyám is emlékszik mert ő is itt volt mellettem és ő is emlékszik, hogy hitelesítettem.
Most mégis mit lehet tenni? ennyi volt, nincs felvételim és kész?
Tavaly érettségiztem, plusz évre maradtam pont a pluszpontok miatt a továbbtanuláshoz.
Nem akarok a GMail-t hibáztatni. Csak tényleg nem értem, miért nem kaptam róla felugró értesítést, úgy, mint a megannyi felesleges dologról. Hozzátenném, hogy a felvi válaszát sem hozta fel, mint bejövő emailt, csak a különböző feliratkozásokat.
Nekem mindig csak annyit kellett tenni, hogy kitöltöttem néhány papírt, és más dolgom nem volt, csak hogy tanuljak. Életemben először idén, az elmúlt hónapokban csináltam mindent legelőször (leszámítva a vírusos időszakot), mert "más jobban tudta mindig, mint én", így rájuk hallgattam és csináltam amit mondtak, írtak.
Az én hibám, belátom. Ezen nincs mit vitatni. Csak ez most olyan, mintha egy bohóchalat a megszokott, mondhatni rögzült kis helyéről hirtelen a mélyvízbe dobnának kardhalak, cápák, ráják és társaik közé, mondván, hogy "Itt az élet. Hajrá.".
Valahogy az állandó "Hagyjad, foglalkozz csak a tanulással" ismételgetésének most meglett az eredménye. Legalábbis én így látom.
Hátha szerencsém lesz...
Egyébként a keresztféléves felvételi utan ha felvennének, ugyan úgy vennék mindent mintha tanév elején mentem volna, vagy (mondjuk) a "közepétől"? (mintha félévkor iratkoznál be pl szakgimibe, hogy nem a legelejétől veszel dolgokat)
Ha februárban kezdesz, akkor az az elején kezded.
Maruzsa mondta az egyik operatív törzs tájékoztatón.
Mondjuk ez szak és intézmény függő.
Kiváncsi lennék, hogy megvan-e mindenhol ehhez a megfelelő tanerő és létszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!