Mivel átalakul az okj-s oktatási rendszer, ezt most hogy csináljam?
Jelentkezni szeretnék felnőttképzés keretén belül egy szakra, de mellette pl. a műszaki cikk eladót már nem tudom csinálni, pedig arra is gondoltam hogy használt fotós termékkel, és / vagy laptop alkatrészekkel kereskedjek, nem megélhetési, inkább hobbi szinten (amiből később lehet több is).
De mivel - ha EV-ként akarom, normálisan csinálni - papír kell hozzá, nem fogom tudni, erről lekéstem... Illetve párhuzamosan a kettőt biztos nem tudnám ha egyazon napokon lenne a képzés.
Hogy lehetne mégis megoldani utóbbit anélkül, hogy papír, és olyan alkalmazott felvétele lenne szükséges (ha már hobbi akkor minek...) akinek van ilyen jellegű végzettsége? Az elsődleges szakma, amit elvégeznék az lenne a fő megélhetési forma később, mostani munkámat leváltani vele.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!