Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A felvin nem hitelesítette a...

A felvin nem hitelesítette a rendszer a jelentekzésemet, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Ma beléptem a felvi-be, mert nem emlékeztem, melyik iskolát tettem előre a sorrendben és meg akartam nézni, de amikor beléptem az fogadott, hogy törölték a jelentkezésemet, mert nem lett hitelesítve, pedig tisztán emlékszem, hogy mikor megjött az értesítés a "kiegészítésről", akkor feltettem mindent amim még volt és fel kellett tenni, ellenőriztem az adatokat és hitelesítettem, leadtam, mégsem hitelesítette, pedig anyám is emlékszik mert ő is itt volt mellettem és ő is emlékszik, hogy hitelesítettem.

Most mégis mit lehet tenni? ennyi volt, nincs felvételim és kész?

2020. ápr. 23. 10:48
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Küldtem nekik egy emailt arról, hogy ez történt és mit lehetne tenni. Amint válaszolnak, a fejleményeket ide is kiírom, hátha valaki ugyan ilyen problémával küzdene.

Köszönöm hogy próbáltatok segíteni.

Hogyha nem fogok tudni felvételizni és továbbtanulni, és komoly szinten idegösszeroppanást kapok... Nem azért hajtottam magam túl, hogy ez legyen. Az is lehet, hogy a rendszerrel volt valami baj. Csak épp hogy bizonyíthatnám, ha nem kaptam se emailt, se semmit...

2020. ápr. 23. 11:55
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
De beléptél az ügyfélkapu rendszerébe a hitelesítéskor?
2020. ápr. 23. 12:01
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem léptél be ügyfélkapuba közben, akkor nem hitelesítetted. Magán a Felvi jelentkezés oldalán is ott kellene lennie a rendszerüzenetetnek. Ha nincs, akkor sajnos elrontottad.
2020. ápr. 23. 12:18
 14/39 A kérdező kommentje:

utolsó kettő #

"Bejelentkeztem a felvi.hu-ra, rámentem az e-felvételire, aztán a Belépésre, utána meg kellett adni egy biztonsági kódot, azt megadtam"

2020. ápr. 23. 12:50
 15/39 anonim ***** válasza:
68%

[link]

Ha ez az oldal nem ismerős neked, akkor sajnos nem hitelesítetted.

2020. ápr. 23. 12:57
 16/39 anonim ***** válasza:
95%
A biztonsági kód magára a jelentkezési felületre való belépéshez szükséges. Szerintem nem hitelesítetted.:(
2020. ápr. 23. 13:38
 17/39 anonim ***** válasza:
Sajnos csak a pót felvételin lesz lehetőséged jelentkezni, viszont azok többnyire fizetősök, de azért akad közte egy-két állami szak is.
2020. ápr. 23. 13:47
 18/39 A kérdező kommentje:
Szóval ha minden adatot megadtam, amit kért a felvin az a bő 8 oldal, DE nincs ügyfél kapum, akkor hiába hitelesítem, nem hitelesíti?...
2020. ápr. 23. 14:11
 19/39 A kérdező kommentje:
De hát úgy emlekszem, minden zöld volt és ki is hozta, hogy sikeres...
2020. ápr. 23. 14:13
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs ügyfélkapud, akkor levélben is el lehetett volna nekik küldeni a hitelesítést.
2020. ápr. 23. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!