A felvin nem hitelesítette a rendszer a jelentekzésemet, mit lehet tenni?
Ma beléptem a felvi-be, mert nem emlékeztem, melyik iskolát tettem előre a sorrendben és meg akartam nézni, de amikor beléptem az fogadott, hogy törölték a jelentkezésemet, mert nem lett hitelesítve, pedig tisztán emlékszem, hogy mikor megjött az értesítés a "kiegészítésről", akkor feltettem mindent amim még volt és fel kellett tenni, ellenőriztem az adatokat és hitelesítettem, leadtam, mégsem hitelesítette, pedig anyám is emlékszik mert ő is itt volt mellettem és ő is emlékszik, hogy hitelesítettem.
Most mégis mit lehet tenni? ennyi volt, nincs felvételim és kész?
Emailt csak ezekről kaptam:
Regisztráció
Emlékeztető az e-felvételi hitelesítési határidejéről
Elfelejtett biztonsági kód
Tájékoztatás eljárás megszüntető végzés érkezéséről
Figyelem! Megjelent a Tájékoztató kiegészítése!
^ ennyit.
Semmi több. Én idegösszeroppanást kapok... Még büszkén ki is mentem, hogy na, le van adva, hitelesítve van, feltöltöttem mindent amit kellett és elfogadta a hitelesítést is, nem írtam el semmit sem...
Szia.
Megnéztem, rákerestem az emaileim között, hogy "felvi", de csak azokat hozza ki, amiket fentebb emlitettem, semmi mást. Nincs értesítés a hitelesítésről emailben.
Esküszöm sírógörcsöt kapok, ha nem felvételizhetek emiatt...
Néztem a "Műveleteim" menüpont alatt, hogy ott van a bejelentkezésem, a kiegésztés, hogy feltöltöttem a fájlokat amikre még szükség volt, aztán az, hogy "Adatok ellenőrzése", és azt követően már nincsen semmi (a mai napot leszámítva, meg az értesítéseket, de egyik sem a sikeres hitelesítésről szól).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!