A felvin nem hitelesítette a rendszer a jelentekzésemet, mit lehet tenni?
Ma beléptem a felvi-be, mert nem emlékeztem, melyik iskolát tettem előre a sorrendben és meg akartam nézni, de amikor beléptem az fogadott, hogy törölték a jelentkezésemet, mert nem lett hitelesítve, pedig tisztán emlékszem, hogy mikor megjött az értesítés a "kiegészítésről", akkor feltettem mindent amim még volt és fel kellett tenni, ellenőriztem az adatokat és hitelesítettem, leadtam, mégsem hitelesítette, pedig anyám is emlékszik mert ő is itt volt mellettem és ő is emlékszik, hogy hitelesítettem.
Most mégis mit lehet tenni? ennyi volt, nincs felvételim és kész?
Mindent megadtam itt, minden zöld volt:
A jelentkező adatai
Személyes adatok
Középiskola adatai
Közhiteles nyilvántartásokból származó információk
Minden zöld volt, mibden működött, ügyfélkapuról egy másodpercig nem babrált az oldal.
De a tudásom, egy teljes évem igen... Ezért nem is akarjuk, hogy később vizsgázzunk akár a jelent nézve is, mert X hónap múlva nem biztos, hogy meglenne a tudásunk, ami a vizsgára kell <- ahogy a tanárunk fogalmazott.
Nekem több okból is ez lett volna az Egyetlen lehetőségem. Ez bonyolult...
Köszönöm a válaszokat. Sziasztok.
Ha se ügyfélkapu, sem posta nem volt akkor vége. Ezt már utólag nem fogják megoldani. Sajnos ezt alaposabban át kellett volna nézni.
Egyébként pedig milyen szakról van szó?
Pótfelvételivel még lehet esélyed.
Nem a legjobb eset, de ha ott be tudsz kerülni fizetősre, akkor később (újrafelvételizéssel, vagy nagyon jó tanulmányi átlaggal) van esély átkerülni államira.
Kaptam választ az emailre.
A rendszerükben nem lett jóváhagyva a jelentkezés. Ennyi választ kaptam.
A keresztfélévessel aza baj, hogy ott csak mesterképzések indulnak, nekem viszont alapképzés kellene.
Így pedig csak jövőre van esélyem *újra* felvételizni.
Az a legelszomorítóbb, hogy nem azért nem sikerült a felvételi, mert rosszak lennének az eredményeim, vagy mert hülye lennék (Vagy bármi ilyesmi), hanem azért, mert az emaileket a gmail alkalmazás nem hozta fel, mint a napi majdnem száz "humble bumble", "linked in", "daily mittudomén" emaileket.
Azért ne a Gmailt hibáztasd azért, mert nem olvastad el rendesen a tájékoztatót, hogy ügyfélkapun vagy postán hitelesítened kell a jelentkezésedet. Írtad, hogy rá is kerestél az emailjeid között, és ott sem volt semmi a hitelesítésről. Magyarán nem a spam mappába tette a rendszer vagy elrejtette előled, hanem nem is kaptál róla üzenetet, hiszen nem is hitelesítettél. A felvi oldalán is ezerszer le van írva, hogy hitelesíteni kell. Látod, az osztálytársaidnak is sikerült.
Tudom, nehéz lehet most, de azért lásd be, hogy felnőtt ember vagy, mindjárt érettségizel is. Magadnak kell utána nézni minden apróságnak, nincs már aki gyámolítson, ha majd bekerülsz egyetemre, ott száz meg száz ilyen dologgal kell foglalkoznod, a “nagybetűs életben” az összes ügyintézésnél meg főleg. És ugye egyetemre is akarsz menni, tőled társadalmi szinten végképp elvárható, hogy ezekeket a dolgokat elintézd majd magadtól, gondolj azokra akiknek csak a 8 általánosa vagy szakközepe van. Ez egy komoly lecke volt az élettől, de hátha magad javára tudod ezt fordítani. Most pedig inkább az érettségire készülj, azt ha jól megcsinálod, annak az eredményét senki nem veszi már el tőled, jövőre pedig tudsz majd jelentkezni ezekkel az eredményekkel is, ha úgy alakul az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!