Mennyire igaz az, hogy 2012-től a matek érettségi nem lesz kötelező?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 20:18
51/55 anonim válasza:
85%-nak tökéletesen igaza van. Ez a narancsos példa nálunk, "elit gimiben", osztatlan sikert aratott. Nem tudom, melyik évben adták, de ezen majdnem bepisiltünk a röhögéstől, mikor mondta a matektanár fakton.
52/55 A kérdező kommentje:
még mindig nem kaptam választ. Őszintén szólva értékelem hogy megosztjátok a nézeteiteket,de ezt inkább egy tea mellett. Valójában azért tettem fel a kérdést itt a gyakorikerdesek.hu-n hogy egyenes választ kapjak,erre mindenki elkezd beszélni hogy szerintem így vaaagy úúúgy. Nem arra vagyok kíváncsi hogy mi a véleményetek hanem arra...most figyelj... hogy mennyire vagytok jól informálva a kérdésemmel kapcsolatban. Valaki érti mi a rákot akarok mondani? Mondjatok már egy rohadt választ,aki nem tudja,és csak a nézeteit akarja megosztani az ne kommentáljon,hanem menjen el a haverjával teázni vagy mit tudom én.
2010. júl. 30. 22:19
53/55 anonim válasza:
Itt megtalálod az összes változást, mind 2011-es, mind 2012-es érettségi vizsgaidőszakra vonatkoztatva. Mivel itt kötelezőként van feltüntetve a matematika, ezért biztosan kell belőle érettségizni. Remélem ez kimerítő válasz a kérdésedre...
54/55 anonim válasza:
Kis kiegészítés, majdnem az összes változás le van írva, de kihagyták, hogy a minimum ponthatár 240-re emelkedik. Valamint esélyes, hogy kötelezően természettudományos tárgyból kell választottként érettségizni, és hogy a kormány választja ki, hogy melyik érettségi tárgyat kell emelten letenni az adott szakon, de erről még nem döntöttek.
55/55 A kérdező kommentje:
köszi
2010. aug. 2. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!