Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Bécs, Universität Wien, bármi...

Bécs, Universität Wien, bármi tapasztalat, info? Bővebben leírásban!

Figyelt kérdés
Bécsben az Universität Wien-en szeretnék 2 év múlva jogot tanulni. Az angol nyelvtudásom C1 körüli a németem B2(de gondolom ez sokat fog fejlődni, ha kint fogok lakni). Úgy tudom bekerülni nem valami nagy kihívás, inkább bent maradni, és érdekelne hogy lelkiismeretes tanulással, egyetem mellet munkavállalással és esetleges bulizással mennyire nehéz bent maradni, illetve elvégezni? Ha bárkinek bármilyen hasznos információja van, kérem ossza meg! Előre is köszönöm a válaszolóknak! 17/F

2012. szept. 4. 22:13
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
17%

Ja és igen,végezetül.

Én úgy gondoltam,h mi egy egészségeset vitázunk.Nem sértegettem a szellemi képességeidet,te igen az enyémet.És te tartod magad értelmiségnek???

Még valamikor hittan órán mondta ezt a papunk " Az igazán okos ember soha nem fog azzal kérkedni,h ő okosabb és soha nem fogja butának titulálni a másikat" "Az igazá okos ember nem az aki olyan nyelven beszél,olyan szavakat hazsnál amit egy kevésbé okos nem ért.Az igazán okos ember az aki a tőle jólval gyengébb képeségűvel is úgy elbeszélget mintha barátok lennének"

Te egy tipikus elkényeztetett gazdag anyuci angyképű kislánya vagy,akinek van egy olyan szakmája amivel unát lehet rekeszteni,aki manapopság már nem kell senkinek és a nagyképűségeddel próbálod kompenzálni azt,h nem értél el semmit az életben.

Tény és való nincs diplomám,de lehet többet keresek havi szinten mint te......és ebbe inkább tényleg ne menjünk bele

Nézz meg egyhazai...mondjuk szobefestési átlagrt(neten találsz)és rájössz,h ha én egy szobát kifestek egy óra alatt az nekem 25ezer.

No comment....ja van 3 boltom is nem nagyok kicsi garázsboltok,viszont jó helyen vannak.

Ja a milka csokit pedig egy diplomás volt rendőrnyomozó dobta be.

Akkor ő most milyen szinten is van?

2012. szept. 14. 14:44
 32/36 anonim ***** válasza:
22%

És te milyen szinten vagy?

Általában tényleg a buta csajok szoktak egyből a diplomájukkal villogni.

Tudod melyik típúsra gondolok?

Te is olyan vagy?

2012. szept. 14. 14:46
 33/36 anonim ***** válasza:
17%

El kell mennem.Kérlek keresd már meg nekem az 5.50es bérletet.

Itt a bécsi közlekedés honlapja.Nincs időm,de én sehol sem találom az általad említett bérletet. :-)

Ja gondolom aki csinálta a honlapot kifelejtette és különben is hibás a honlap.

Bakker 2 euró egy jegy. :-D

2012. szept. 14. 14:50
 34/36 anonim válasza:
100%
Végigolvastam 4 oldalt, és az égvilágon semmit nem tudtam meg Bécsről. :-))))) De élveztem a vitátokat, az tény.:) 20/L
2012. dec. 11. 11:02
 35/36 anonim válasza:
100%
Komolyan mondom mennyi sok értelmetlenség van ezen a helyen. Minek olvastam véigi mind a 4 oldalt, elcsesztem az életemből 155percet.
2016. febr. 4. 00:15
 36/36 anonim válasza:

Heheheh~

Rendkívül élvezetes volt ez a 4 oldalon át tartó vita. Köszönet utólag is. :)

2022. jan. 22. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!