USMLE vizsgákkal kapcsolatban tapasztalat?
Sziasztok!
Sokat hallottam/olvasgattam az USMLE-ről, egy konferencián tavaly egy előadást is hallgattam amit az egyik felkészítő cég (Kaplan medical?) tartott, de koherens összépet nem sikerült alkotnom. Amit látok: felkészülni rá finoman szólva is idő, és pénzigényes. A másik probléma az, hogy a személyes vélemények is nagyon szórnak, egy-két "egy-év-alatt-a-munka-mellett-simán-megcsinálható" (az ilyenek általában másodkézből szerzett infók...) mellett több nagyon jó eszű ismerősöm is van akik szintén gondolkodtak rajta, végül azonban máshova mentek. Így egyetem után leginkább személy szerint a Step 1-tól tartok, ami gondolom érthető...:)
Ha valakinek van személyes tapasztalata az USMLE-vel, próbálkozott/ megcsinálta/ vagy csak szimplán fontolgatja de jobban utánajárt: ne habozzon ossza meg a tapasztalatait!:)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!