EngAme Kft. -ről tapasztalat, vélemények?
Figyelt kérdés
Külföldön szeretnék tovább tanulni, és ezt az oldalt találtam. De tudjátok, hogy van ez, könnyű kamu-oldalt kitalálni stb. Keresgettem neten, kevés infó van fent róla. Ti tudtok valamit? Köszi előre is!2012. aug. 1. 09:28
1/2 anonim válasza:
Szia! Most láttam a kérdésedet mivel nemrég rájuk kerestem, hogy újra felvegyem a kapcsolatot. Jártam náluk tavaly egy szemináriumon, amin A-tól Z-ig bemutatták a különböző országok jellemző felvételi folyamatait, sajátosságait, meg mondtak jó tippeket amit érdemes szem előtt tartani esszék, ajánlók, vizsgák során. Elég tájékozottnak és hozzáértőnek tűntek.
2/2 anonim válasza:
Szia,
Én is voltam náluk és voltam a Milestone-nál is szerintem érdemes megnézni mind a kettőt mielőtt döntesz, nagyon mások. Itt is ott is van nyílt nap, utána könnyebb lesz a döntésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!