Valaki tanul ezen az egyetemen: Collegium Humanum - Varsói Menedzsment Egyetem?
Sziasztok!
Bárkinek bármi tapasztalata a fent említett egyetem kapcsán?
Mennyire teljesíthető munka mellett?
Sziasztok!
Azokat kérdezném akik az intézménybe járnak esetleg. Én most gondolkodók a jelentkezésen de annyi pozitív és negatív dolog van itt hogy szeretnék egy jelenlegi tanulót kérdezni. Hogy valójában milyen a suli? Most akkor honosítható diplomát ad vagy nem?
Szia! Ha van kérdésed írj nyugodtan.
Jelenleg átalakításon megy át az egyetem, más lesz a neve is, fenntartója is stb..
(Mindezek pozitív változások)
Még senki sem akarta honosítani a végzettek közül a diplomáját, de azt ígérte a Tanulmányi Osztály hogy erre lesz lehetőség és minden segítséget megadnak hozzá ha valakinek aktuális lesz.
Nem egyetem! A tulajdonos 57 vádpontban szerepel. Nincs rektora. A tanítás törvénytelen.
Eddig összsen 9 rektor ellen folyik vádemelés, akik a CH rektorával együttműködtek.
Nem lesz más a neve, mert június 21-én már megváltoztatták. Jelenleg nincs rektora. Ebben az évben három volt.
Nem egyetem, hanem főiskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!