Valaki tanul ezen az egyetemen: Collegium Humanum - Varsói Menedzsment Egyetem?
Sziasztok!
Bárkinek bármi tapasztalata a fent említett egyetem kapcsán?
Mennyire teljesíthető munka mellett?
Én azt nem értem, hogy Magyarországon miért kell bent ülni?!
Itthon is felvehetnék az előadásokat és utána bárki-bármikor-bármennyiszer megnézhetné online, aztán hétvégén mindenki lehetne a családjával és csak vizsgázni menne be, aztán cső.
Aki már a kérdésben szereplő egyetemre jár, az legyen kedves kiírni ide a tapasztalatait, mert engem is érdekelne.
Kérdező!
Mi lett veled, végül elkezdted?!
13-as, igen elkezdtem :D Igaz még csak pár előadáson vagyok túl, de eddig teljesen rendben van minden.
Magyar egyetemekhez képest is.
És olyan tanárok tanítanak, akik magyar egyetemeken is vagy pl a Közgazdaságtant mérlegképes könyvelőket is oktat, itthon illetve számvitel, makro/mikro tanár hazai egyetemeken.
12-es, 14-es, itthon is létezik távoktatás már több egyetemen! És az a papír sem ér kevesebbet.. Sőt magyar egyetemek nappalis munkarendben is tartanak online órákat és vizsgákat a covid óta folyamatosan (tapasztalat)
És egy EU-s Bsc az mindenhol Bsc lesz. Nem pedig OKJ.
A frissen végzettek közül van aki tanul már Msc-n tovább, akár Magyarországon is!
Ez pont olyan mint itthon a fővárosi vs vidéki egyetemek helyzete.. sokan “lenézik” az utóbbit, viszont a legtöbb munkáltatót pont nem érdekli, hogy hol végeztél csak meglegyen a diplomád és onnan már csak a tapasztalat számít igazán.
Láttunk már munkanélküli Corvinusost és magas pozícióban dolgozó Kodolányist is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!