Valaki tanul ezen az egyetemen: Collegium Humanum - Varsói Menedzsment Egyetem?
Sziasztok!
Bárkinek bármi tapasztalata a fent említett egyetem kapcsán?
Mennyire teljesíthető munka mellett?
Ez igaz sajnos ezt én is alátámasztom, hogy az OH sem foglal állást ebben :(
Az eddigi végzett évfolyamból még nem volt szükség nagyon a honosításra ezért nem is tudunk erről sokat mi aktív hallgatók sem.
Csak annyit, hogy van aki tanul tovább itthon mesteren, olyan helyen ahol elfogadják honosítás nélkül is a diplomát.
Helga Galda Igen, de csak akkor mehetek a mesteren államvizsgára, ha már megszereztem a BSc-t. Ez feltétel.
Đudás Zoltán köszi. Vagyis előfordulhat olyan, hogy 6 félév alatt megvan a BSc és a 7. félévben megvan az MSc?
Helga Galda Igen.
Egyelőre marketingből indítottak így PG-t, de biztos vagyok benne, hogy a többiből is hamarosan indul.
MONDJUK EZ HOGY LEHET? Egyszerre alap es mester? Akkor a 4. ev vegen doktor. 5. elso felev professzor?
Đudás Zoltán szia, egyszerre végezhető az alap és mester?
Helga Galda Igen, de csak akkor mehetek a mesteren államvizsgára, ha már megszereztem a BSc-t. Ez feltétel.
HOGY MENNYI hülye meg éveket jár. Itt fizetsz, nyomtatják a papírt. Gratulálok minden hallgatónak!
Nincs semmi ilyen 😂😂😂
A honlapjukon is világosan le van írva, hogy mesterképzésnél alapfeltétel a Bsc megléte.
Posztgraduális képzést kezdhetsz el akkor ha már hallagató vagy, de vizsgázni csak a Bsc. megszerzése után tudsz és a diplomát is csak azután kapod meg.
Msc =/ P.G. képzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!