Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Valaki tanul ezen az egyetemen...

Valaki tanul ezen az egyetemen: Collegium Humanum - Varsói Menedzsment Egyetem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bárkinek bármi tapasztalata a fent említett egyetem kapcsán?

Mennyire teljesíthető munka mellett?

2023. febr. 25. 21:44
 41/98 anonim ***** válasza:
2023. dec. 30. 13:11
 42/98 anonim ***** válasza:
Hát ebből a cikkből is az jön le hogy... Na inkább hagyjuk :D
2024. jan. 6. 22:53
 43/98 anonim ***** válasza:
100%
Van fb-n egy nyilvanos csoport, az egyik bejegyzesnel olvastam a hozzaszolasokat. Meg azok kozott sincs egyetertes, akik az iskola hallgatoi. A csapat egyik fele isteniti az oktatast, a csapat masik fele meg kiiratkozott/fontolgatja a kiiratkozast. Szerintem mar ez is tukrozi, hogy ezzel a sulival valami nagyon nem stimmel. Illetve en azt nem ertem, hogy lehet 4-5 evig abban a hiszemben tanulni, letezni egy oktatasi intezmenyben, hogy kozben meg azt sem tudja az illeto, hogy a vegen a papirt amit kap, elfogadjak, vagy sem. En ugy tudom errol a mai napig nincs hivatalos allasfoglalas az Oktatasi Hivatal reszerol.
2024. jan. 7. 14:49
 44/98 A kérdező kommentje:

Ez igaz sajnos ezt én is alátámasztom, hogy az OH sem foglal állást ebben :(

Az eddigi végzett évfolyamból még nem volt szükség nagyon a honosításra ezért nem is tudunk erről sokat mi aktív hallgatók sem.

Csak annyit, hogy van aki tanul tovább itthon mesteren, olyan helyen ahol elfogadják honosítás nélkül is a diplomát.

2024. jan. 7. 15:15
 45/98 A kérdező kommentje:
Talán majd ha több végzett lesz idén akkor valaki csak beadja a kérelmet és 90 napon belül arra reagálniuk kell.
2024. jan. 7. 15:16
 46/98 anonim ***** válasza:
100%

Helga Galda Igen, de csak akkor mehetek a mesteren államvizsgára, ha már megszereztem a BSc-t. Ez feltétel.

Đudás Zoltán köszi. Vagyis előfordulhat olyan, hogy 6 félév alatt megvan a BSc és a 7. félévben megvan az MSc?

Helga Galda Igen.

Egyelőre marketingből indítottak így PG-t, de biztos vagyok benne, hogy a többiből is hamarosan indul.

MONDJUK EZ HOGY LEHET? Egyszerre alap es mester? Akkor a 4. ev vegen doktor. 5. elso felev professzor?

2024. jan. 9. 03:12
 47/98 anonim ***** válasza:

Đudás Zoltán szia, egyszerre végezhető az alap és mester?

Helga Galda Igen, de csak akkor mehetek a mesteren államvizsgára, ha már megszereztem a BSc-t. Ez feltétel.

HOGY MENNYI hülye meg éveket jár. Itt fizetsz, nyomtatják a papírt. Gratulálok minden hallgatónak!

2024. jan. 9. 03:15
 48/98 anonim ***** válasza:
Olyan is van gondolom akkor ha többet fizetsz, akkor egy szemeszter alatt elvégezheted.
2024. jan. 9. 03:17
 49/98 anonim ***** válasza:

Nincs semmi ilyen 😂😂😂

A honlapjukon is világosan le van írva, hogy mesterképzésnél alapfeltétel a Bsc megléte.

Posztgraduális képzést kezdhetsz el akkor ha már hallagató vagy, de vizsgázni csak a Bsc. megszerzése után tudsz és a diplomát is csak azután kapod meg.

Msc =/ P.G. képzés

2024. jan. 10. 14:06
 50/98 anonim ***** válasza:
De ahogy látom ezzel még az sincs tisztában aki jár erre a képzésre xd
2024. jan. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!