Valaki tanul ezen az egyetemen: Collegium Humanum - Varsói Menedzsment Egyetem?
Sziasztok!
Bárkinek bármi tapasztalata a fent említett egyetem kapcsán?
Mennyire teljesíthető munka mellett?
En előző évben szeptemberben kezdtem ott a tanulmányaimat.
Hülye embereknek jó ez az egyetem. A hülyék vakon védik, az értelmesebb emberek már rég leléptek. Decemberben én is kiiratkoztam, és ezt telefonon is jeleztem nekik. Januárban sok sok hivogatás után elértem őket azt mondták majd küldik a papírokat. Ez nem történt meg. E-mailben és telefonon is azt a választ kaptam, hogy majd keresnek. (3 hónapon keresztül több üzenetet is írtam, amire nem reagáltak.) Most egy közjegyzőtől kaptam egy levelet, hogy fizessem ki a 3 havi tandíjat valamint az eljárási költséget.(Én az üggyel kapcsolatban folyamatosan zaklattam őket, valamint decemberben irtakoztam ki. Azt a tandíjat ki is fizettem és most januártól márciusig kérik a díjat, úgy, hogy nem is jártam oda, még az órákról is egyből kitiltottak.) Jeleztem az egyetemnek, le is fotóztam az üzenetváltásokat és azt beismerték, hogy valaki az egyetemről elmúllasztotta a kiiratkozási kérelmemet és kivizsgálják az ügyet és sajnálják, hogy ilyen helyzetbe hoztak. De a közjegyzőnél az eljárást nem tudják vissza vonni, így még az egyetemen bellül végeznek vizsgálatot. A lényeg az, hogy beismerték, hogy hibáztak, de azért fizessek. Szóval mindenkinek azt tanácsolom, hogy meneküljön innen. Az ügyintézés egy kalap szar, azt se tudják hányan járnak oda. A diploma akreditálásáról még az egyetem se tudott semmi értelmeset leközölni.
Most engedélyezte újra a lengyel hivatal a diplomák kiadását. Lezárult a vizsgálat.
Hamarosan meg fogják kapni.
Nagyon sokan vagyunk vállalkozók, cégvezetők sok évi tapasztalattal és tudjuk, jól hogy az esetek 90%ában a diploma csak egy bementi követelmény az interjúra. Onnan úgyis a szakmai tapasztalat és az egyéni kompetenciák fogják eldönteni kit vesznek fel.
Számtalan ELTE-n, Corvinuson végzettet utasítottunk már el akár egy Kodolányin végzett miatt, mert nem értenek semmihez a magoláson kívül, nem volt logikus gondolkodásuk, gyakorlatban alkalmazható tudásuk. “presztizs” diplomájuk viszont volt :)
Nyilván van ellen példa is, de egy jó szakembert nem az fog meghatározni , hogy hol végzett.
Ahol pedig csak azt nézik, hogy hol végzett az illető, ilyen helyre jobb nem is jelentkezni.
Itt is lesz olyan végzett, aki szép karriert fut majd be ezzel a diplomával is. (vagy eleve vezetői pozícióban van már diploma nélkül!! és ki szeretné egészíteni a tudását)
És nyilván lesz olyan is aki csak ellébecol, nem tanul semmit és szét csalja a vizsgákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!