Tudtok tíz ujjal GÉPÍRNI?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 13:04
23/39 anonim válasza:
Ha munkát is kaphatnék, nagyon örülnék!
24/39 anonim válasza:
naná, hogy tudok, még becsukott szemmel is. Megboldogult fiatal koromban gépíró versenyt is nyertem, bár azóta sokat felejtettem. kitartás, meg lehet tanulni.
26/39 anonim válasza:
Tudok, de csak a saját billentyűzetemen. Mielőtt megtanultam volna, akkor se keresgéltem a billentyűket, de összevissza használtam az ujjaimat és rendszeresen rá kellett néznem a billentyűzetre. Mióta megtanultam rendesen gépelni, óriási a különbség, már sajnálom, hogy nem fektettem bele korábban nagyobb energiát.
Persze még mindig amatőr vagyok, jóval többet hibázok a hivatásosoknál, úgy gondolom azért mert nem egyenletes sebességgel gépelek. Akik rendesen tanulják, azok ütemre gépelnek, ahogy valaki fentebb írta.
27/39 anonim válasza:
Mint a huzat. Versenyekre is jártam. Ehhez azért szeretni is kell gépelni, én mondjuk imádok. Ja, és MINDENI képes rá, hogy megtanulja - ha akarja. Sok sikert!
28/39 anonim válasza:
Néha azért tévesztek is, mint előbb: MINDENKI a MINDENI helyett.
29/39 A kérdező kommentje:
:DD köszi:)
2011. nov. 13. 12:38
30/39 anonim válasza:
Mint a villám. Vakon, tehát nem nézem, amit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!