Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Tudtok tíz ujjal GÉPÍRNI?

Tudtok tíz ujjal GÉPÍRNI?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 13:04
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
én nem tanultam sehol de tudok :o és a vakon gépelés is megy
2011. nov. 7. 16:33
 12/39 anonim ***** válasza:
Én 3 évig tanultam, átlagban 4-5-ös voltam belőle, és gépírás vizsgát is tettem. Ez egy éve történt, azóta nem gyakoroltam, és megmaradt a 3-5 ujjas régi jól megszokott póz! Alapjáraton úgy gépelek, mint a puska, de sajnos már képtelen vagyok arra, hogy nem nézem közbe a billentyűzetet. :S
2011. nov. 7. 18:10
 13/39 anonim válasza:
igen:)
2011. nov. 8. 19:00
 14/39 anonim válasza:
Iskolán kívül is meg lehet tanulni, van tankönyv, én abból tanultam otthon, minden nap egy lecke. Szerintem elég hozzá a könyv, azóta én is vakon gépelek.
2011. nov. 9. 07:55
 15/39 anonim válasza:
igen, sőt gyorsírni is. Bár azt, mivel nem használom, márt egy kicsit elfelejtettem.
2011. nov. 9. 09:19
 16/39 hallari válasza:
Igen három évig tanultam, de ritkán használom, általában két ujjal szoktam. Viszont mivel tudom a pozíciókat, ezért szinte ugyanolyan gyors, mint tíz ujjal. Otthon elég gáz lehet tanulni, mert nagyon sok mechanikus ismétlés kell hozzá, hogy rögzüljenek a kombinációk. Anno metronómra csináltuk, hát eléggé rühelltem. :)
2011. nov. 10. 09:21
 17/39 anonim válasza:
Autodidakta módon, egy program segítségével tanultam meg néhány hét alatt vakon írni. Bár a nagyon ritkán, vagy sosem használt jeleket nem tudom, pl.:'"%Ł#ß stb, amire nekem kell, arra tökéletesen elég a tudásom!
2011. nov. 10. 10:35
 18/39 anonim válasza:
Igen, en is suliba tanultam, nagyon jo,ha mar megszoktad,hogy irod amit akarsz, es mar nem keresgelj a betuk kozott. Gyakorolj, ha mar picit menni fog,utana kedved is lesz :)
2011. nov. 10. 19:51
 19/39 anonim ***** válasza:

Gyakorolj zenére.

Középsuliban engem is majdnem megrántottak gépírásból, most meg már nem is tudnék másként gépelni.

10 ujjas gépírással az érettségi tételeidet is sokkal gyorsabban tudod majd kidolgozni ;)

2011. nov. 11. 05:23
 20/39 anonim válasza:
Igen, tudok. Felnott fejjel maganiskolaban tanultam, gyorsirassal egyutt. Azt nem hasznalom, elfelejtettem, de gepelni tudok. Sot, mar az ekezet nelkuli iras is megy :D
2011. nov. 11. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!