Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Tudtok tíz ujjal GÉPÍRNI?

Tudtok tíz ujjal GÉPÍRNI?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 13:04
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Igen
2011. nov. 6. 13:13
 2/39 anonim ***** válasza:
Hát nem nagyon, igaz van erről papírom ahol így tanították de mivel gyakorlatban nem alkalmaztam, nemvolt ilyen munkám így elszoktam tőle.
2011. nov. 6. 13:17
 3/39 anonim ***** válasza:
Igen, suliba tanultam, és most már nem is tudnék másként, sokkal egyszerűbb és gyorsabb.
2011. nov. 6. 13:19
 4/39 anonim ***** válasza:
Nem. Én nyolc ujjal gépelek.
2011. nov. 6. 13:25
 5/39 anonim ***** válasza:
Sajnos nem:(
2011. nov. 6. 13:27
 6/39 A kérdező kommentje:

én most tanulok: csoportban én vagyok a legbénább, ezért házit is kaptam. telljesen kiborít, bár muszáj megtanulnom, mert nagyon hasznos. ezért vagyok kíváncsi, ki tud-ki nem..

15/L

2011. nov. 6. 13:31
 7/39 anonim ***** válasza:
nem tudok, kb. olyan 5-6 ujjam használom :( ezt lehet valahol tanulni iskolán kívül?
2011. nov. 6. 14:00
 8/39 A kérdező kommentje:
vannak ilyen tanfolyamok, bár én suliban tanulom
2011. nov. 6. 14:15
 9/39 anonim válasza:
93%

Nem voltam és vagyok hajlandó megtanulni. Túl kötött nekem.

Bőven az átlag "tíz ujjas" gimis gépíró átlaga feletti a tempóban gépelek, én 3-4-5-6-7-8 és néha 9 ujjal írok ezt váltogatva.

Vannak szavak amiket gyorsabban beírok mint egy gépírónő. Mert gyakoriak számomra, és kisebbek a távolságok is nekem éppen az ujj pozíciók miatt. Sötétben is tudok gépelni. Egy standard billentyűzetet egy fél nap alatt megszokok (körvonal), és akkor bárhol hozzá érek, tudom melyik gomb hol van, persze csak tudat alatt. Ez olyan mint hogy ad ide a telefont, és belenyomkodom, a számokat pedig elsorolni sőt felidézni nem tudnám a számsort! ;) Átlag hat ujjal írok. De ha éppen teázom, akkor a bal kezem öt ujjával, más irányba nézve is megy gyorsan.

2011. nov. 7. 11:51
 10/39 A kérdező kommentje:
nahát :DD végülis igazad van: az a lényeg, hogy minnél gyorsabban menjen a gépelés, és pl sötétben is tudj gépelni..:))
2011. nov. 7. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!