Tudtok tíz ujjal GÉPÍRNI?
én most tanulok: csoportban én vagyok a legbénább, ezért házit is kaptam. telljesen kiborít, bár muszáj megtanulnom, mert nagyon hasznos. ezért vagyok kíváncsi, ki tud-ki nem..
15/L
Nem voltam és vagyok hajlandó megtanulni. Túl kötött nekem.
Bőven az átlag "tíz ujjas" gimis gépíró átlaga feletti a tempóban gépelek, én 3-4-5-6-7-8 és néha 9 ujjal írok ezt váltogatva.
Vannak szavak amiket gyorsabban beírok mint egy gépírónő. Mert gyakoriak számomra, és kisebbek a távolságok is nekem éppen az ujj pozíciók miatt. Sötétben is tudok gépelni. Egy standard billentyűzetet egy fél nap alatt megszokok (körvonal), és akkor bárhol hozzá érek, tudom melyik gomb hol van, persze csak tudat alatt. Ez olyan mint hogy ad ide a telefont, és belenyomkodom, a számokat pedig elsorolni sőt felidézni nem tudnám a számsort! ;) Átlag hat ujjal írok. De ha éppen teázom, akkor a bal kezem öt ujjával, más irányba nézve is megy gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!