Debreceni Perfekt iskoláról mit tudtok?
Sziasztok!
Jó iskola? Jól tudom, hogy a tanítás a Diószegi úton van? Hogyan lehet oda eljutni a vonat- vagy autóbuszállomástól? Előre is köszi a válaszokat!
Igen, a Diószegi úton folyik a tanítás, a Huszár Gál iskolában.
15Y-os busszal lehet eljutni oda.
A buszállomásnál felszállsz a 32es-re(Széchenyi utca), mész mész -Nyugati-Segner-Hatvan-, a Bethlen utcán leszállsz az Otinál, majd gyalog indulj el tovább az utcán amerre a busz folytatja az útját(nem sokat kell menni).
A Hunyadi-Bethlen sarkon van a Kölcsey központ.
Fordulj jobbra, ott lesz egy buszmegálló, ott tudsz a 15Y-re felszállni.
Utazol utazol jó sokáig, majd leszállsz a Diószegin, a Borzán Gáspár kereszteződés után van a megálló. Onnan gyalog még egy kicsit tovább, és ott lesz a suli.
Elég bonyolultan hangzik, de nem lehet eltévedni:).
Ha nem akarsz két busszal is menni, és szeretsz sétálni, akkor a 32es helyett indulj el a Széchenyi-n (ellenkező irányba, arra amerről a 32es busz jön).
Végigsétálsz, egészen a Csonka templomig, majd átmész a zebrán, tovább egyenesen, a Kossuth utcán is...jó sokáig a Burgundia kereszteződésig. Az már a 15Y-s útvonala, felszállni, a Burgundián,, vagy a Klaipedán tudsz a buszra, nem tudom melyik megálló esik közelebb.
(Egyébként 32-es elég sűrűn jár, szóval az első variációt ajánlom, a másik elég fárasztó a séta miatt, és időben kb ugyanannyi, bárhogy is mész.)
Mindjárt leírom azt is, hogy a Nagyállomástól hogy tudsz menni, csak azt egy másikban küldöm el.
Szóval...
Vonatállomásról: 18as autóbusz, mész mész Mikepércsi út -Monostorpályi út(ez jó hosszú) a Málna utcánál kell leszállnod ez a 7.megálló lesz a Nagyállótól számítva(de ne hagyatkozz csak a számolásra, mert van, hogy nem áll meg egy-egy megállónál a busz).A Málna utca egyébként a Monostorpályiból nyílik jobbra, szinte a kereszteződés után van rögtön a megálló. Ott leszállsz.
Innen nagyon de nagyon sokat kell gyalogolni, ráadásul egy homokos, kavicsos rossz kis utcán(én nem vállalnám be).
Na de azért elmondom: Visszafelé kell sétálnod a megállótól. Olajfa utca egyébként a neve az utcának amin majd menned kell, de táblát ne keress, mert az nincs kirakva. Az első utca lesz, ami ellenkező irányba nyílik, mint a Málna utca(ha a busz menetirányát nézzük balra).
Ha ott végigbírsz menni, akkor a suli éppen az Olajfa-Diószegi sarkán lesz!
Remélem tudtam segíteni!
Egyébként én is a Perfektbe fogok menni, csak én közel lakok a Málna utcához, úgyhogy ha biciklivel megyek, könnyebben odajutok.
szia csipp_csepp!!!
Képzeld én is a banki szakra megyek......1--én lesz a beiratkozás.....remélem összefutunk amugy mi a keresztneved?
Szia!
Köszi a válaszokat! Én a 41Y-s buszt néztem a sulihoz a buszállomástól. A nagyállomástól meg a 30/30A buszt. Az nem jó? És ott még átszállni se kell, ahogy én néztem.
Kedves Kérdező!
Milyen szakra jelentkeztél?
Banki szakügyintézőnek?
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én pénzügyi és számviteli ügyintéző szakra jelentkeztem. Remélem indítják ezt a szakot!
Ti mind a banki ügyintéző szakra jelentkeztetek?
A beiratkozásnál megtudjuk hogy mikor kell majd suliba járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!