Benccsirke kérdése:
Mit tudtok a vízalatti hegesztésről? Pl hogy meddig tart egy ilyen tanfolyam, mennyibe kerül, hol lehet rá jelentkezni, van e rá kereslet? Mennyi a fizetése annak aki ezzel foglalkozik?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 23:30
1/6 anonim válasza:
Most komolyan, ezt a szakmát honnan kaptad elő?:) Magyarországon szerintem elég szerény kereslet lehet erre, nem hiszem hogy a Balatonban pl annyit kéne hegeszteni:) Meg azért annyi híd sem épül...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ egy olyan embertől akinek fingja sincs a vízalatti hegesztésről. Szerinted az itteni pocsolyákban szeretnék hegeszteni? Külföldön! Meg hogy honnan kaptam elő hát onnan hogy havi 1500000-3000000ft kereshetek vele külföldön.
2011. aug. 25. 15:47
3/6 anonim válasza:
forintot biztos nemfogsz keresni... max ha átváltod forintra...
4/6 anonim válasza:
Először is: Úgy tudom, ezt külföldön sem iskolában tanítják. Végezz el egy sima hegesztőtanfolyamot. Menj el külföldre hegesztőnek. Aztán egyszer csak beesik egy ilyen jellegű meló. Akkor azokkal, akik csinálják menj el dolgozi, sörözni, lógni. Haverkodj. Addigra a nyelvet is tudni fogod annyira, hogy megértsd, hogy ha 70 cm-nél közelebbre mégy a víz alatt, akkor halott vagy, de egy méternél messzebb nem lehetsz, mert nem húz ívet az áram. Ezért a 30 cm-ért fizetnek ennyit. (Nem magamtól, Spektrum TV) Ó, igen, mielőtt indulsz, végrendelkezz még itthon, mert a hamvaiddal együtt majd a bankszámládat is hazahozzák, és egyszerűbb az örökösöknek, ha a nemzetközi jog nem keveredik bele.
5/6 zzoli23 válasza:
Egy értelmes válasz sem érkezett a kédésedre! Ezt sajnálom, mert engem is érdekel
6/6 Fpete1 válasza:
Sziasztok.
Én úgy tudom, hogy végzel egy hegesztő tanfolyamot, utána pedig egy 3-as szintű búvár tanfolyamot. Amint ez a két papírod megvan, jelentkezhetsz vízalatti hegesztésre bárhol a világban. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy ne valami kis papírkád legyen, hanem hivatalos és lehetőleg nemzetközi tanfolyamban szerezd meg őket.
Sok sikert, én is épp ezen próbálkozom. A hegesztőm megvan, most jöhet a másik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!