Munkaügyi központ - szakmai tanfolyam - minimálbér - hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Ismerősöm mondta, hogy van egy olyan lehetőség, hogy be kell menni a munkaügyi központba, kérvényezni kell, hogy szakmát tanulhassak, és állítólag amíg csinálom a tanfolyamot, addig havonta kapom a minimálbért + bérletet. Ő azt mondta, hogy ő is csinálta már ezt. Hol lehet bővebben utána nézni ennek?2011. okt. 27. 21:17
1/4 anonim válasza:
Én is voltam egyszer, régebben. De nem kérvényeztem, megjelentetik, hogy milyen tanfolyamok indulnak, arra lehet jelentkezni, de már úgy tudom,nem jár min. bér, csak kevesebb. www.afsz.hu itt nézd meg!
2/4 anonim válasza:
Van ilyen, de rohadt nehéz bekerülni. Plussz az olyanokat veszik fel inkább, akiknek hosszú idelye nincs munkája és gyereke van.
3/4 anonim válasza:
én multhéten voltam bent. azt mondták ha van valamilyen szakmám nem ingyenes a tanfolyam. kérdezem én, munkanélkül miből is finansziroznám....
4/4 csak1csajszi válasza:
Én úgy tudom,hogy annak is ingyenes pedig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!