Kezdő vállalkozó vs munkaügyi által fizetett minimálbér?
De van!Csak nem tudom hogy nekem fizetik-e a minimálbért vagy csak utánam fizetik a járulékot félévig!Borsod megyében van ilyen!Okt. 29-ig kell beadni a pályázatot!
Feltétele hogy 3 hónap regisztrált munkanélkülinek kell lenni!
Október 3án telik le a 3 hónap , a www.emrmk.hu-n kell letölteni a nyomtatványt kitölteni aztán csak akkor kiváltani a vállalkozóit ha már megvan a páylázat!
6hónapig támogatnak!4éve még nem biztos hogy volt!Tavaly az ismerősöm kapott ilyet félévig, csak azóta hiába keresem nem érem el!A könyvelőm is mondta hogy van iylen lehetőség...csak már egy hónapom van rá!
A kérdésem csak az hogy nekem átutalják a min.bért vagy csak a járulékom fizetik félévig!?
Holnap utána járok ennek jobban!
Állítólag (de csak állítólag) úgy van hogy a minimálbért megkapom de ebből a járulékokat nekem kell kifizetni az kb 50ezerFt tehát marad 19ezerFt Tehát pont nem elég most ez így nekem:(:( Na sebaj az élet sose volt egyszerű;)
Én úgy tudom, hogy a járulékokat fizeti helyetted! De járj utána,én is csak egy hasonló helyzetben lévő munkatársnőmtől hallottam, hogy van ilyen
Tudod már, hogy mire vállalkoznál?
Szia utolsó!
Igen megtudtam és azóta elintéztem és így csinálom a vállalkozásom!Viszont az a baj hogy a határidő nov 15 a pályázat benyújtásához, és ezen kívül Borsod és Heves megye ahol létezik ez!Sajnos lekéstél róla!Bár biztos vagyok abban hogy lesz másféle támogatás ezután is!A munkaügyibe érdeklődj!sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!