Sokat hallani a szakmák hasznosságáról, de van olyan szakma, amit reális lenne 40 felé kitanulni?
Hogyhogy "a szakmák hasznosságáról"? Mi nem hasznos? Vagy mivan? Nem értem.
Pék, IT, ezeket mindig erdemes tanulni, mindkettore nagy a kereslet, szukseglet mindig. Vagy mire gondolsz? Tanuld, ami erdekel. Mi erdekel?
Nekem 7 szakmám van pl, de nem erdekel mind.
28/F
Bármit, ami érdekel. Nekem 4 szakmám van. 1 év múlva már 6 lesz, mert egyszerre kettőt csinálok most(Egyik egyetemi. 24 éves vagyok)
Volt osztálytársam estin 45 évesen lett burkoló, azóta meg kétévente teszi ki, hogy új szakmát szerzett, és ezzel is bővíti a saját vállalkozását. Mikor estire járt velem, akkor még gyári munkás volt. Így is lehet csinálni.
Kérdés, mihez van affinitásod, képességed?
(Én nem lennék pék, sem IT szakember.)
Egy jó hegesztőt a világ minden táján nagyon (!) megbecsülnek, nagyon keresik és nem túl nehéz, vagy gusztustalan munka.
Egy hidegburkoló szép dolgokat csinál - de az odavezető út nehéz és poros. Viszont nagyon jól megfizetnek egy jó szakembert.
A vízszerelő munkája azért jó, mert akár hetvenévesen is megélsz belőle bárhol a világon és nem nagyon nehéz és piszkos. (ha jól csinálod)
(villanyszerelő, klímaszerelő is jó lehet, de utóbbiakhoz sok képzés járul.)
Kicsiben és nagyban, akár egyedül is csinálható szakmák ezek, nem nehéz megrendeléshez jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!