Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Scrum Master vagy WebDesigner...

Scrum Master vagy WebDesigner képzéssel lehetne elindulni sikeresen a munkaerőpiacon egy bölcsésznek?

Figyelt kérdés

Karrier váltáson agyalok, nagyon nem szeretnék már semennyire sem a szakmámban elhelyezkedni.

Távmunka, részmunkaidő, home office lehetősége az elsődleges. A nyugodt kiegyensúlyozott munka.

Dolgoztam adminisztrátorként, bírom és szeretem a monotinast is a számokat, és a rendszerezest, a fejlesztést de amúgy beszédes ember is vagyok.

Előttem van aZ ami mindenhonnan jön-a MIKROKÉPZÉSEK előrébb vannak, mint az egyetem. Egyetemen már nincs erőm belekezdeni, legalábbis pár évig biztos nem egyéb okok miatt.

Azonnal szeretnék tanulni és fejlődni-nyilván a fB elem dobta máris ezeket a képzéseket és nagyon kecsegtetnek

De!

Szeretnek valódi emberektől olvasni erről

Egy IT háttér nélküli ember is eltud már helyezkedni ilyen IT “pocokmelósként”? 😅

Melyik a kelendő szakma amit tényleg kilehet tanulni kisebb képzésekkel és az oklevél után mondjuk kellenék is tapasztalat nélkül bölcsész diplomával?

A web designról volt ahol már azt írtak, túl telített

A scrum masterre meg azért annyira nem láttam több száz hirdetést ha mégis Business angol kell hozza-én meg közép fokon állok éppenhogy és folyamat tanulom.

okt. 23. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
egyikkel sem
okt. 23. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Én beiratkoztam újra egyetemre, neked is ezt javaslom. Igaz, egy kis befektetés, DE már a 2. évtől simán találsz vele munkát, ha ügyes vagy.
okt. 23. 20:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez most néhány évig nem fog menni.

Van már mester diplomám, ha csinálok is egy újabb mestert max ami különbözteti órákkal felvehető

De addig is, gyes után jó lenne elhelyezkedni kisebb képzésekkel

És van már diplomám csak nem ezen területekre való,

Azt hittem lesz itt aki csinálta vagy megpróbálta legalább a mikro képzésekkel

okt. 24. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!