Villanyszerelői képzésre megéri munka mellett menni?
Egyébként abból érdemes kiindulni, hogy ilyen nincs, hogy "ha jó a szaki". Javasolt végignézni a facebook villanyszerelő csoportjaiban a bejegyzéseket. Nem is az a baj, hogy több helytelen megállapítást tesznek, mint helyes, hanem az, hogy a helytelenek alatt van negyven lájk, a helyesek alatt meg öt. Mivel magyarul vannak írva, gyakorlatilag szakértelem nélkül is értelmezhető, hogy mindig van ellenvélemény.
Kiterjedt szakirodalom van, azt kell tanulmányozni.
Azt természetesen elismerem, hogy például a gipszkeverésre lehetségesek egyéni fogások, most olvastam például, hogy ki milyen adalékot kever hozzá, hogy sokáig bedolgozható legyen. Az egy másik kérdés, hogy pont azért használnak gipszet, hogy gyorsan megkössön, és lehessen terhelni a szerelés folyamatában az éppen most gipszelt dobozt, stb. De kicsire nem nézünk. :D :D
"A jó szakít úgy értette, hogy rudja e a szakmát."
Én meg pont azt mondtam, hogy nem tudják a szakmát általában.
"Oké hogy irodalom, de az elmélet és a gyakorlat sokszor más. Elméletileg az előtted lévő szaki tudta a szakmát és nem gányolt. Elméletileg. Na hogy azt hogyan javítsd ki nem biztos hogy megtalálod az irodalomban."
Ez löttyedt hablaty. A buta embernek kellenek a konkrét sémák, de én okos embert írtam. Az okos az az ismeretanyagát a konkrét esetre alkalmazni tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!