OKJ vagy Cert, melyik ér többet a magyar munkaerőpiacon?
Melyik ér többet a magyar munkaerőpiacon?
Informatikai rendszergazda OKJ
vagy
Red Hat Certified System Administrator (RHCSA)
Erre nem válaszoltam:
"És ez sokkal hatékonyabbá teszi a rendszert, hardware szinten is. Ha ezt nem ismered fel, nem tudom miért hívod magad gentoojedi-nek."
De felismerem, hogy hatékonyabb a rendszer. De NEM VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN!
Én realista vagyok és nem fanatikus. Te gentoo fanatikus lehetsz én meg gentoo párti, de tudom minek hol van a helye! Ettől vagyok jedi.
Eszem ágában sincs nem oda illő környezetbe betenni se olyan embernek ajánlani, aki nem képes vagy nem hajlandó az előnyeit kihasználni.
Gentoo otthonra asztali gépre nagyon jó választás, ha értesz hozzá és van időt meg hajlandóságod fabrikálni a rendszert.
De gentoo előnye egyben a hátránya is. Otthoni saját gépre előny, vállalati szerverre hátrány.
Voltak valaha gentoos vállalati próbálkozások. De egyik sem nagy multinál. Webhosztingos meg egyéb webes cégek között sok a garázscég. A garázscégek minőségéről meg ne is beszéljünk.
Én is csinálhatnék vállalkozást, ahol kitalálom márpedig gentto lesz a szerveren. Aztán felveszek három it szakembert és közlöm velük h gentoot kell üzemeltetni. Vállalkozók közt is elég sok a kókler.
Jól mondod, teljesen egyetértek veled. Innen is bebizonyosodik, hogy sok itt a troll. Aki tényleg az IT-ban dolgozik és igazságot mond azt lepontozzák.
Tehát a konklúziója ennek a topicnak:
Red Hat rossz
RHCSA rossz
Gentoo enterprise OK
OKJ OK
Azért poénból megnéznék egy OKJ-s gentoos admint ahogy be konfigurál egy enterprise szervert mondjuk egy banknak.
Meg egy RHCSA-s admint ahogy egy Red Hat szervert konfigurál.
Szerintetek melyik lesz jobb rendszer? :D
Ezt elképzeltem. Olyan egy hetet adnék a Gentoo-s szervernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!