Akarsz olvasni szörnyűséges történetet a mai magyar munkaerőpiacról?
Nem értek egyet 3-assal, noha nekem is rossz véleményem van ennek a kormánynak a munkásokhoz való hozzáállásáról.
Én azt látom, a kérdező mindenhol személyes, emberi konfliktusokba került. Talán az első helyet leszámítva nem általában volt a dolgozókkal szemét a cég, hanem csak ővele. Nos, ez azért el kéne, hogy gondolkodtassa. Valóban, ahogyan 1-es írta ez kicsit olyan, mintha arra panaszkodna egy autós, hogy mindenki szembe jön vele az autópályán. Na, ilyenkor kéne elgondolkodni, hátha ő megy rossz irányba.
Hasonló dolgokat tapasztaltam én is.
Volt hely, ahol normális kollégák is voltak, de ez a ritkább, a normális, hozzáértő, motiváló vezető meg még ritkább. Rengeteg az ambíciózus önjelölt vezető, mint a politikában is, nulla tudással.
Az utolsó helyemen, mondjuk úgy állami helyen, fideszes vezetés, a dolgozók egy része is fideszes, ott is hagytam őket a francba, nem adom a nevem lopáshoz, hazudozáshoz, sz.keveréshez.
De a kérdező csak a sajátját írta le, viszont általánosságban vannak ilyen esetek, és nem tesz ennek visszaszorítására semmit a kormány. Vagy mondd, hogy mit tett! Mivel védik a dolgozókat?
Inkább elvették a dolgozók jogait. Gyakorlatilag már indoklás nélkül is fel lehet nekik mondani, az, hogy bántalmazó munkaheyi környezetben nincs semmi, ami védi őket.
Esetleg akkor lenne minimális esélye, ha titokban videofelvételt készít bizonyítéknak, és perel.
De valóban van olyan, akivel rohadt nehéz együtt dolgozni, és nem véletlenül utálja mindenki.
"Ha igazságtalanság ér, persze hogy szóvá teszem. Csak ebben lógok ki a sorból. Mert nem vagyok birka."
Pont ezt szokták mondani a mindenen fennakadó, kekec, összeférhetetlen emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!