Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2017. szeptemberi Origó...

Timon1 kérdése:

2017. szeptemberi Origó nyelvvizsga eredmények mikorra várhatóak?

Figyelt kérdés

2017. szept. 22. 05:02
 81/117 anonim ***** válasza:

Sztem úgy dolgoznak ahogy....aztán határidő előtt 2 nappal este is javítanak... sztem :)

Ha 2 hó lenne a határidő akkor azt is kihasználnák, ez az 1is szabályozott (tudtommal).

2017. okt. 3. 18:46
 82/117 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok:) En juliusban mentem eloszor komplex C1 nyelvvizsgara, akkor az irasbeli utan szamitott 24.napon tettek fel az eredmenyeket, hajnali 5-kor. Nem csodalkoznek ezek utan, ha reggel 7-kor tennek fel, kinek hogy sikerult, szoval nezzetek/ nezzuk meg reggel felkeles utan is. Szurkolok mindenkinek!
2017. okt. 3. 18:55
 83/117 anonim ***** válasza:
Azt honnan tudod hogy hajnali 5kor, mikor nézted meg előtte és utána vagy láttad kiirva higy 5 vagy??????
2017. okt. 3. 19:18
 84/117 anonim ***** válasza:
100%
Aznap ejfelkor nem volt meg semmi, majd reggel felkeltem es lattam, hogy mar fent volt az eredmeny. Masreszt kaptam egy emailt, 5-kor, de nem sikerult sajnos, szoval en is most varom veletek az eredmenyt.
2017. okt. 3. 19:40
 85/117 A kérdező kommentje:

Remek akkor már aludni se fogok 😀

Eddig azzal nyugtattam magam, hogy úgyse dolgoznak éjjel.

Köszi az infot.

2017. okt. 3. 19:45
 86/117 anonim ***** válasza:
köszönöm én is hogy ezt elmesélted!!!
2017. okt. 3. 20:49
 87/117 anonim ***** válasza:
100%

Képzeljétek válaszoltak a kérdéseimre, idézem:

Vagyis ha péntekig megvan az eredményem akkor még ha postán feladnám a kitöltött nyomtatványt, akkor csak az írásbeli díj 40%-ot visszakaphatom az jó!!!

Az eredményeket alapesetben a legutolsó vizsgaeseménytől számított 30 napon belül tesszük közzé (ez az időtartam lehet olykor rövidebb, de előre nem garantálható). Ha Ön bejelentkezett októberre, és legkésőbb az első kijelölt vizsgája napjáig értesül az előző havi eredményről, akkor még visszaigényelheti a befizetett vizsgadíj 40%-át. Ehhez addig a napig vagy személyesen le kell adnia az erre szolgáló nyomtatvány kitöltött eredetijét budapesti vizsgaközpontunkban, vagy legkésőbb aznap postára kell adnia.

2017. okt. 4. 08:40
 88/117 anonim ***** válasza:

Szuper, köszi az infókat!

Én estig már be sem lépek, próbálom elengedni ezt az egész idegeskedést... Végül is okt 10-én még tudok jelentkezni a novemberire...

Adták volna nekem a javítást, én két nap alatt végeztem volna :-D

2017. okt. 4. 09:16
 89/117 anonim ***** válasza:
Remek, de mi a garancia, hogy meg lesz 10.-ig? valamint valaki tudja mi volt az utolsó vizsga alkalom?
2017. okt. 4. 09:36
 90/117 anonim ***** válasza:
Azt álmodtam, h hajnali 5-kor kiírták az eredményt! (És sikerült) :D
2017. okt. 4. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!