Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2017. szeptemberi Origó...

Timon1 kérdése:

2017. szeptemberi Origó nyelvvizsga eredmények mikorra várhatóak?

Figyelt kérdés

2017. szept. 22. 05:02
 71/117 anonim ***** válasza:
Meglepődnék, ha lenne... Nekem holnap lesz egy hete, hogy lezártban vagyok. (Remélem, innen már pörgetik és nem kell jövő hét hétfőig várni)
2017. okt. 3. 16:01
 72/117 A kérdező kommentje:

Én már nem hiszek semmiben.

09.22-én már meg voltam győződve, hogy aznap megkapom az eredményt. Azóta nézem folyamatosan,.

2017. okt. 3. 16:18
 73/117 anonim válasza:

Azt hol tudom megnézni,hogy lezártban vagyok-e? Én is C1 angolon voltam és már idegbajt kapok a várakozás miatt.

Tavaly 3 hét után közölték a komplex közép eredményeit.

2017. okt. 3. 17:55
 74/117 anonim ***** válasza:

[link]

ha beléptél kb8.sorban

[link]

2017. okt. 3. 18:04
 75/117 anonim ***** válasza:

Lezárt állapotra vonatkozó infójuk:

Egy kis türelmet kérünk. Ez az állapot azt jelenti, hogy a dolgozatot javító kolléga végzett a munkával és az eredményedet számítógépre rögzítettük. Azonban a feladatlapnak át kell még esnie egy utolsó ellenőrzési fázison (elkerülendő az adminisztratív tévedést), és mindaddig, amíg ez megtörténik, a vizsgád pontszám nélkül, de „Lezárt” állapotban szerepel eredményközlő oldalunkon. Amint megtörtént az ellenőrzés, látni fogod az eredményedet.

"Kis türelem"?!?!?!?!?!?!

2017. okt. 3. 18:20
 76/117 anonim válasza:

Köszi. Már a lezártban van az enyém is. (73-mas voltam)

Remélem még a héten megkapjuk.

2017. okt. 3. 18:21
 77/117 anonim ***** válasza:

Na végre valami infó! Ettől még nincs eredmény de legalább értjük? Ilyen sokan lehettünk, vagy kevés az ellenőrző osztag!Szerintetek csak nappal dolgoznak vagyis munkaidőben várhatjuk a megjelenést!

Vettem ki szabadságot, hogy lazítok, de így nem megy azt hiszem megint nézegetem a leveleket!!

Ahelyett, hogy pihenhetnék!

2017. okt. 3. 18:28
 78/117 A kérdező kommentje:
Szerintem ha 17:00ig nincs eredmény akkor nem is lesz
2017. okt. 3. 18:41
 79/117 anonim ***** válasza:

Én elég sokáig fent szoktam lenni de nem hiszem, hogy fent lesz!

Holnap beszélünk, legalábbis remélem!

2017. okt. 3. 18:46
 80/117 anonim ***** válasza:
A lezárt állapotra vonatkozó infót az oldalukon írják a gyakori kérdések közt. Érdemes ott olvasgatni, szépen leírják azt is, hogy kár telefonálgatni eredmények miatt... A bizi elkészítése 60 nap az utolsó viszga napjától számítva, stb.
2017. okt. 3. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!