2017. szeptemberi Origó nyelvvizsga eredmények mikorra várhatóak?
Én már nem hiszek semmiben.
09.22-én már meg voltam győződve, hogy aznap megkapom az eredményt. Azóta nézem folyamatosan,.
Azt hol tudom megnézni,hogy lezártban vagyok-e? Én is C1 angolon voltam és már idegbajt kapok a várakozás miatt.
Tavaly 3 hét után közölték a komplex közép eredményeit.
Lezárt állapotra vonatkozó infójuk:
Egy kis türelmet kérünk. Ez az állapot azt jelenti, hogy a dolgozatot javító kolléga végzett a munkával és az eredményedet számítógépre rögzítettük. Azonban a feladatlapnak át kell még esnie egy utolsó ellenőrzési fázison (elkerülendő az adminisztratív tévedést), és mindaddig, amíg ez megtörténik, a vizsgád pontszám nélkül, de „Lezárt” állapotban szerepel eredményközlő oldalunkon. Amint megtörtént az ellenőrzés, látni fogod az eredményedet.
"Kis türelem"?!?!?!?!?!?!
Köszi. Már a lezártban van az enyém is. (73-mas voltam)
Remélem még a héten megkapjuk.
Na végre valami infó! Ettől még nincs eredmény de legalább értjük? Ilyen sokan lehettünk, vagy kevés az ellenőrző osztag!Szerintetek csak nappal dolgoznak vagyis munkaidőben várhatjuk a megjelenést!
Vettem ki szabadságot, hogy lazítok, de így nem megy azt hiszem megint nézegetem a leveleket!!
Ahelyett, hogy pihenhetnék!
Én elég sokáig fent szoktam lenni de nem hiszem, hogy fent lesz!
Holnap beszélünk, legalábbis remélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!