2017. szeptemberi Origó nyelvvizsga eredmények mikorra várhatóak?
Jó reggelt, hogy működik az, ha bejelentkezel, de mégsem mész el?
Pl.: most elmentél szeptemberben vizsgázni, de jelentkeztél az októberire is.
Ma kiderül, hogy sikerült a szeptemberi vizsgád, akkor így mi lesz az októberi (hétvégi) vizsgával? Le tudod mondani, és visszakapod az árát? Meddig van lehetőség a lemondásra? Köszi!!!
Ezt találtam, de nem tudom hogy csak a komplex vizsgát lehet visszaigényelni?? Bár a lapon amit ki kell tölteni, van lehetőség beixelni a rész vizsgákat is. Csak időben. Én pont ezt kérdeztem de nem kaptam választ még!!!!
Ezeket bemásoltam Nektek!!
Amennyiben a nyelvvizsgádon mégsem vennél részt, ezen az űrlapon kérheted a vizsgadíj visszatérítését.
A vizsgadíj visszaigénylése
7. §
1. A nyelvvizsgáért – a jelen szabályzat 4. § (3) – (4) bekezdéseiben leírt módon vizsgadíjat kell fizetni.
2. A befizetett vizsgadíjat komplex (írásbeli és szóbeli) vizsga esetén legkésőbb az első vizsgarész kitűzött
időpontjáig lehet visszaigényelni.
A jelentkezési határidő lejárta előtt történt visszalépés esetén a Vizsgaközpont a teljes vizsgadíjat
visszafizeti.
A jelentkezési határidő lejárta után, de az első vizsgarész kezdete előtt történt visszalépés esetén a
Vizsgaközpont a vizsgadíj 40%-át fizeti vissza. A visszafizetés nem terjed ki a pótjelentkezés után
fizetendő pótdíjra.
Az egyes vizsgarészektől a fent megadott határidő betartásával külön-külön is vissza lehet lépni,
komplex vizsgára történt jelentkezés esetén is.
ELTE Origó Nyelvi Centrum – ORIGÓ Nyelvvizsgarendszer - Vizsgaszabályzat
4
A Vizsgaközpont nem téríti vissza a vizsgadíjat az áthelyezett vizsga lemondása esetén.
A visszafizetést kizárólag banki utalással tudjuk teljesíteni.
Ha nincs megjelölve, hogy "munkanap", akkor naptári nap.
Az pedig jövő hét hétfő...
szerintem direkt nem rakják fel így nem kell visszafizetniük és még beleférnek a szabályzatba is!
2x írtam nekik arra sem válaszolnak!
Ahogy gondolom elég sokan befizették a következőt és hát van tapasztalatuk!!
Mindegy akkor meg csak elmegyek mégis szombaton 9 re!!!
Csak Írásbeliznem kell, ma végre lezárták nekem is,
Akkor hol látszik hányadik vagyok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!