Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2017. szeptemberi Origó...

Timon1 kérdése:

2017. szeptemberi Origó nyelvvizsga eredmények mikorra várhatóak?

Figyelt kérdés

2017. szept. 22. 05:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/117 anonim ***** válasza:

Jó reggelt, hogy működik az, ha bejelentkezel, de mégsem mész el?

Pl.: most elmentél szeptemberben vizsgázni, de jelentkeztél az októberire is.

Ma kiderül, hogy sikerült a szeptemberi vizsgád, akkor így mi lesz az októberi (hétvégi) vizsgával? Le tudod mondani, és visszakapod az árát? Meddig van lehetőség a lemondásra? Köszi!!!

2017. okt. 3. 08:13
 42/117 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem nem kapod vissza a pénzt. Azt hiszem csak időpont modosítására van lehetőség de azért is fizetni kell valamennyit. Én azért választottam ezt mert inkább így bukjak el 10 ezret mknt hogy a suliba keljen 170 et fizetni egy újabb félévért.
2017. okt. 3. 08:54
 43/117 anonim ***** válasza:
Köszi a választ!
2017. okt. 3. 08:59
 44/117 anonim ***** válasza:
100%

Ezt találtam, de nem tudom hogy csak a komplex vizsgát lehet visszaigényelni?? Bár a lapon amit ki kell tölteni, van lehetőség beixelni a rész vizsgákat is. Csak időben. Én pont ezt kérdeztem de nem kaptam választ még!!!!

Ezeket bemásoltam Nektek!!

Amennyiben a nyelvvizsgádon mégsem vennél részt, ezen az űrlapon kérheted a vizsgadíj visszatérítését.

A vizsgadíj visszaigénylése

7. §

1. A nyelvvizsgáért – a jelen szabályzat 4. § (3) – (4) bekezdéseiben leírt módon vizsgadíjat kell fizetni.

2. A befizetett vizsgadíjat komplex (írásbeli és szóbeli) vizsga esetén legkésőbb az első vizsgarész kitűzött

időpontjáig lehet visszaigényelni.

 A jelentkezési határidő lejárta előtt történt visszalépés esetén a Vizsgaközpont a teljes vizsgadíjat

visszafizeti.

 A jelentkezési határidő lejárta után, de az első vizsgarész kezdete előtt történt visszalépés esetén a

Vizsgaközpont a vizsgadíj 40%-át fizeti vissza. A visszafizetés nem terjed ki a pótjelentkezés után

fizetendő pótdíjra.

 Az egyes vizsgarészektől a fent megadott határidő betartásával külön-külön is vissza lehet lépni,

komplex vizsgára történt jelentkezés esetén is.

ELTE Origó Nyelvi Centrum – ORIGÓ Nyelvvizsgarendszer - Vizsgaszabályzat

4

 A Vizsgaközpont nem téríti vissza a vizsgadíjat az áthelyezett vizsga lemondása esetén.

A visszafizetést kizárólag banki utalással tudjuk teljesíteni.

2017. okt. 3. 09:57
 45/117 anonim ***** válasza:
Idegtépő ez a várakozás! Az a max 30 nap munka vagy naptári nap vajon? Itt már semmi sem egyértelmű.
2017. okt. 3. 10:00
 46/117 anonim ***** válasza:

Ha nincs megjelölve, hogy "munkanap", akkor naptári nap.

Az pedig jövő hét hétfő...

2017. okt. 3. 10:44
 47/117 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is, csak már mindenféle rémképek cikáznak a fejemben. :)
2017. okt. 3. 10:46
 48/117 anonim ***** válasza:
ne is mondd, már az "rémkép", hogy múlt hét óta lezártban van, és hogy egyáltalán: lehet, hogy még a héten sem derül ki, csak hétfőn... :-)
2017. okt. 3. 11:13
 49/117 anonim ***** válasza:

szerintem direkt nem rakják fel így nem kell visszafizetniük és még beleférnek a szabályzatba is!

2x írtam nekik arra sem válaszolnak!

Ahogy gondolom elég sokan befizették a következőt és hát van tapasztalatuk!!

Mindegy akkor meg csak elmegyek mégis szombaton 9 re!!!

Csak Írásbeliznem kell, ma végre lezárták nekem is,

Akkor hol látszik hányadik vagyok??

2017. okt. 3. 11:28
 50/117 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire gondolsz! Hol hanyadik?
2017. okt. 3. 12:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!