2017. szeptemberi Origó nyelvvizsga eredmények mikorra várhatóak?
Mondom én, még 2 hét srácok... :/
Xanax valakinek? :D
:-D
Szabályzat:
A vizsgaeredmények közlése
16. §
1.
A Vizsgaközpont a vizsga eredményéről weboldalán értesíti a vizsgázót, amelyet a vizsgázó
azonosítószámával tekinthet meg. Az eredményközléstől számított 15 napon belül van lehetőség a
vizsgadokumentumok megtekintésére, illetve felülvizsgálati kérelem benyújtására. (v.ö. 18-20. §)
2.
A Vizsgaközpont, illetve a vizsgahelyek az aznapi szóbeli vizsgák befejezése után az épületben
kifüggesztett gyorslistán közlik a vizsgán szerzett pontokat. Az itt közölt eredmények tájékoztató jellegűek.
A szóbeli vizsga eredményéről a vizsga napján a Vizsgaközpont telefonon információt nem ad.
Ebben sehol nincs a 30 nap... Tudom a GYIK-ben ott van... Szóval... Innen szép nyerni :-D
Ez borzasztó! De azt írják a gyikben hogy max 30 nap az eredmény. Ez azt jelenit aki már 7-én magnózott annk meg kell kapni 30napom belül!!!!!!!
Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!