Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2017. szeptemberi Origó...

Timon1 kérdése:

2017. szeptemberi Origó nyelvvizsga eredmények mikorra várhatóak?

Figyelt kérdés

2017. szept. 22. 05:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/117 anonim ***** válasza:
Ennek a beszélgetéseknek az elején, 1-2 oldalon írják hogy 27. vagyok ..... azt honnan tudja a kódból amivel az eredményt kérdezzük le?
2017. okt. 3. 12:14
 52/117 anonim ***** válasza:
Félre értetted az csak itt a beszélgetésben értendő pl a 27. Az aki erre a kérdésre 27. Választ adta. Amugy már betegesen 10 percente nézem az vizsgaoldalt hátha felteszik 2 előtt és nem kell mégegyszer átélnem a vizsga élményét.
2017. okt. 3. 12:18
 53/117 anonim ***** válasza:

szerintem rájöttem ezekre a számokra az itteni számozásokra válaszolnak, szóval nem a nyelvvizsgával kapcsolatos. bocsi szerintem teljesen meghülyültem nemcsoda, az a legrosszabb, hogy korábban hamarabb megkapták és most mi is azt vártuk, nagyon vacak hétvégém is volt meg most akkor ez lesz szombatig!

Bocsi a hülyeségekért!!!!!!

2017. okt. 3. 12:20
 54/117 anonim ***** válasza:
Te ma mész??
2017. okt. 3. 12:20
 55/117 anonim ***** válasza:
Én is 10 percenként lépegetek be, nekem a munkám múlik rajta. Őrület!
2017. okt. 3. 12:23
 56/117 anonim ***** válasza:
Igen ma :( 1,5 óra mulva b2 szobeli.
2017. okt. 3. 12:26
 57/117 anonim ***** válasza:
Ez egy vicc amit művelnek.... igazából mással csesznek ki... aki írt nekik válaszoltak már?
2017. okt. 3. 12:37
 58/117 anonim ***** válasza:

Nem válaszoltak, tegnap is kérdeztem valamit, meg ma is a visszatérítésről meg ilyesmi! Semmi!

Sajnálom akkor kívánom hogy könnyedén vegyed az akadályt és ügyes legyél ma is! Mire kijössz lehet meglesz az eredmény!!

2017. okt. 3. 12:41
 59/117 anonim ***** válasza:
Abba bele se merek gondolni, hogy ezek után a bizonyítvány kiallításon mennyit fognak ülni...
2017. okt. 3. 12:44
 60/117 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kétségbeesésemben keresgéltem a neten. Látom mások is hasonló cipőben járunk. Én bízok a csakrámban :) jelentsen az bármit, így nem jelentkeztem az októberire. Igaz részben azért, mert reméltem, hogy múlthét péntekre meg lesz az eredmény (hiszen beleragadt a fejembe laboron mikor a kis nő azt szajkózta többször is, hogy 3 hét), de mikor hívtam őket naivan csak kuncogtak: persze, inkább 3 héttől 1 hó-ig várhatom, és még ez sem biztos, mert ugye kicsúszhatnak ám a szűkös határidőből. Máshol is ennyit kell am várni, valakinek van tapasztalata???
2017. okt. 3. 12:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.