Lefordítanátok helyesen az aluli szöveget németre? Fontos!
Figyelt kérdés
Felmondás - Kündigung
Tisztelt uram!
Ezúton értesítjük önt,férjem úgy döntött nem tart igényt a könyvelöi munkájára.
Miután elköltöztünk 70kmrel távolabbra,szeretnénk helyben egy könyveköt keresni aki az éves adóbevallást elkészíti.
Üdvözlettel
----------------------
2010. máj. 7. 19:12
1/4 anonim válasza:
Sehr geehrter Herr XY,
wir möchten Ihnen mitteilen, dass mein Mann Ihren Arbeit als Buchhalter nicht in Anspruch nehmen möche. Wir ziehen 70 weiter um, deshalb möchten wir da einen Buchhalter suchen, der am Ort unser Steuererklärung machen wurde.
Mir freundlichen Grüßen:
Teljes név
2/4 anonim válasza:
szia! csak annyi h a végét félreírta az előttem lévő: Mit freundlichen Grüßen:
3/4 anonim válasza:
ma 20:16-os: az elözö vagyok, köszi, hogy kijavitottad, tényleg nem vetem észre!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.èn is majdnem így fordítottam,csak pár szót másként használtam.Èn csak a "konyhanyelven"tudom a németet.
Mégegyszer köszönöm.
2010. máj. 7. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!