Origós szóbeli eredmények mikorra várhatóak?
Figyelt kérdés
1 hete voltam szóbelizni, a beszéd reggel 8-kor volt, a hallásértés délután fél 1-kor. Mikor utóbbival végeztünk (kicsivel 1 után), megnéztem, hogy kitették-e a délelőtti vizsgák eredményeit az ajtóra, de semmi... Gondoltam majd másnap felrakják a honlapra, de még mindig semmi.
Jó lenne tudnom az eredményt, mert a magnó jól sikerült, az egész biztos meglesz, innentől csak a beszéden múlik, hogy kapok-e bizonyítványt vagy sem.
Nektek mi a tapasztalatotok, mikorra várhatóak a pontszámok?
2016. nov. 16. 14:23
61/68 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem pár nap múlva lesz a szóbeli. Tudtok valamit mondani mire érdemes figyelni, mennyire segítőkészek a vizsgáztatók? Gondolom a legfontosabb, hogy folyamatosan beszéljen az ember. Segítenek ha elakadsz pl? A válaszokat előre is köszönöm!
62/68 anonim válasza:
Beszélj folyamatosan, segitenek, ha elakadsz. Sok sikert :)
63/68 A kérdező kommentje:
Velem nem voltak túl jófejek a vizsgáztatók, és a képnél el is akadtam, de még így is meglett, úgyhogy szerintem ne izgulj :) Tényleg az a lényeg, hogy minél többet beszélj, nem kell, hogy nyelvtanilag 100% legyen, amit mondasz. A saját magaddal kapcsolatos témákat, szavakat nagyon alaposan tanuld meg. A képnél először írd le, hogy mit látsz, utána térj át a kép témájára úgy általánosságban, vagy a hozzá kapcsolódó dolgokra. Pl. ha olyan képet húzol, amin turisták sétálnak a városban, beszélhetsz az utazásról, arról, hogy te milyen helyeken jártál eddig és hová szeretnél még menni, stb.
2016. dec. 3. 15:24
65/68 anonim válasza:
Sziasztok!:) Valakinek van még úgy hogy lenullázták a feladatát? Lehetséges hogy rendszerhiba?:/
67/68 Milagros:) válasza:
Szisztok! Látom ti már túl vagytok rajra, gratulálok :) Én most készülök Origo szóbelire. Tudnátok segíteni nekem abban, hogy a magnósnál miután meghallgattuk a szöveget adnak még egy kis időt arra, hogy leírjuk a válaszokat? Nem tudok egyszerre hallgatni és magyarul jegyzetelni, hiába értem a szöveget :( Izgulok, hogy lesz e elég időb leírni...köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!