Origós szóbeli eredmények mikorra várhatóak?
Figyelt kérdés
1 hete voltam szóbelizni, a beszéd reggel 8-kor volt, a hallásértés délután fél 1-kor. Mikor utóbbival végeztünk (kicsivel 1 után), megnéztem, hogy kitették-e a délelőtti vizsgák eredményeit az ajtóra, de semmi... Gondoltam majd másnap felrakják a honlapra, de még mindig semmi.
Jó lenne tudnom az eredményt, mert a magnó jól sikerült, az egész biztos meglesz, innentől csak a beszéden múlik, hogy kapok-e bizonyítványt vagy sem.
Nektek mi a tapasztalatotok, mikorra várhatóak a pontszámok?
2016. nov. 16. 14:23
1/68 anonim válasza:
Nekem a szóbeli fent van a neten már (11én volt). A magnó még nincs. 5én volt.
2/68 A kérdező kommentje:
Köszi! Te angolból voltál? Mert én nem, és már a múltkori írásbeli eredményét is később rakták fel, mint az angolosokét.
2016. nov. 16. 14:59
3/68 A kérdező kommentje:
Na, PONT ebben a pillanatban néztem meg, és felrakták! És meglett :) Így már nem aggódom :)
2016. nov. 16. 15:04
5/68 A kérdező kommentje:
A magnóról nincs még, szerintem jövő hétfő előtt felesleges is várni.
2016. nov. 21. 21:19
6/68 anonim válasza:
Köszi :) én azért bízom benne, hogy a héten kiderül. Ha esetleg lenne eredmény írnál?
7/68 anonim válasza:
Nekem sincs még labor eredményem, pedig 2 hetet mondtak (04-én voltam). Már nagyon várom! Írásbeli eredmény szerintetek mikor várható?
8/68 A kérdező kommentje:
Ó azt a 2 hetet ne vegyétek komolyan, én októberben voltam írásbelin és majdnem 1 hónap volt, mire felrakták az eredményt. Szerintem olyan 3 hét a reális, azért írtam, hogy jövő hét elején lehet rá számítani. (Nekünk a magnóhallgatáson is ezt mondták, ott 9-én voltam.)
2016. nov. 22. 13:53
9/68 anonim válasza:
Ideális esetben péntekre várhatjátok, nem ideálisan jövő hétvége felé. (Nekem az októberi írásbelit a 4.héten szerda este tették fel)
10/68 A kérdező kommentje:
Nekem még a lezártak közé se került, szóval ez esélytelen jövő hét közepe előtt.
2016. nov. 25. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!