Origós szóbeli eredmények mikorra várhatóak?
1 hete voltam szóbelizni, a beszéd reggel 8-kor volt, a hallásértés délután fél 1-kor. Mikor utóbbival végeztünk (kicsivel 1 után), megnéztem, hogy kitették-e a délelőtti vizsgák eredményeit az ajtóra, de semmi... Gondoltam majd másnap felrakják a honlapra, de még mindig semmi.
Jó lenne tudnom az eredményt, mert a magnó jól sikerült, az egész biztos meglesz, innentől csak a beszéden múlik, hogy kapok-e bizonyítványt vagy sem.
Nektek mi a tapasztalatotok, mikorra várhatóak a pontszámok?
Én angol felsőfokú szóbeli eredményt várok. Tegnap írtam emailt nekik, mára ígérték, de még semmi.. Nagyon izgulok meg ideges is vagyok. Ráadásul hétfőn van a januári vizsga jelentkezési határideje, szóval jó lenne, ha meglenne minél előbb az eredmény(meg a vizsga is.:D).
Egyébként nekem is fent voltak ugye a beszélgetős rész eredményei, de tegnap óta azok eltűntek.
A felsőfokos vagyok.
Korábban az origónák 2-3 hét alatt megvolt az eredmény. MEgnéztem, hogy melyik vizsgám eredményét mikor közölték, a legkésőbbi 21. nap volt..
A 30 nap vasárnap letelik, tehát elvileg mindenképp tudok jelentkezni.
Ha ennyi ideig húzzák az eredményközlést, akkor legalább sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!