Origós szóbeli eredmények mikorra várhatóak?
Figyelt kérdés
1 hete voltam szóbelizni, a beszéd reggel 8-kor volt, a hallásértés délután fél 1-kor. Mikor utóbbival végeztünk (kicsivel 1 után), megnéztem, hogy kitették-e a délelőtti vizsgák eredményeit az ajtóra, de semmi... Gondoltam majd másnap felrakják a honlapra, de még mindig semmi.
Jó lenne tudnom az eredményt, mert a magnó jól sikerült, az egész biztos meglesz, innentől csak a beszéden múlik, hogy kapok-e bizonyítványt vagy sem.
Nektek mi a tapasztalatotok, mikorra várhatóak a pontszámok?
2016. nov. 16. 14:23
41/68 anonim válasza:
Írunk itt egymásnak, ha valakinek már fent van az eredmény?
42/68 anonim válasza:
Persze, remélem ma még felkerülnek.
43/68 anonim válasza:
Én ezt nem bírom.. Rakják már fel!
44/68 anonim válasza:
Egy masik kerdesnel azt olvastam, hogy vki felhivta oket es azt mondtak hogy vagy holnap vagy penteken. Hihetetlen
45/68 anonim válasza:
Írtam mailt az Origónak. "Várhatóan e héten."
46/68 anonim válasza:
Hat ez csucs.. a francot szorakoznak itt az emberrel. Egyszer vannak pontok utana eltunnek utana meg varj meg kb egy hetet.. de azert koszi az infot :)
47/68 anonim válasza:
Sziasztok :) Nekem is fent volt az összes eredmény, viszont el is tűnt. Ma felhívtam őket, azt mondták összeomlott a rendszer, péntekig nem lesz fent... Sok sikert mindenkinek :)
49/68 anonim válasza:
Én a b2 nov5-i irasbeli német eredményem várom, tegnap délután lezártba került a vizsgám, de eremény még semmi.Olvastam már több helyen írtatok rendszer összeomlást, megjelenő és eltűnő eredményeket, majd ügyfélszolgálati tájékoztatást bizonyos felülvizsgálatokról meg eltűnő ideiglenes pontszámokról. Van akinek pénteki eredményt válaszoltak, van akinek " a héten". Egyáltalán nem tartok ezt így korrektnek hogy az ember százezreket is elkölt egy vizsgára és még utána is idegeskedjen hetekig az eredmény miatt mert az utolsó napokban véletlenszerű időpontban közlésre kerül. Egyes emberek mennének a következő vizsgára, vagy épp a diplómájuk kapnák meg időben. Hihetetlen ország ez és ami az egész nyelvvizsga rendszer körül forog. Felháborítónak tartom hogy felnőtt embereknek napokig kell idegesen várnia egy eredményt ami határozatlan időpontban minnél később "30napon belül" kerül közlésre. Úgygondolom vaskos pénzeket letettünk az asztalra nem korrekt ez a rendszer így.
50/68 anonim válasza:
Valaki nem tudná leírni hogy körülbelül mi volt a novemberi origo középszintű magnó 2 szövege??? Fontos lenne köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!