Origós szóbeli eredmények mikorra várhatóak?
Figyelt kérdés
1 hete voltam szóbelizni, a beszéd reggel 8-kor volt, a hallásértés délután fél 1-kor. Mikor utóbbival végeztünk (kicsivel 1 után), megnéztem, hogy kitették-e a délelőtti vizsgák eredményeit az ajtóra, de semmi... Gondoltam majd másnap felrakják a honlapra, de még mindig semmi.
Jó lenne tudnom az eredményt, mert a magnó jól sikerült, az egész biztos meglesz, innentől csak a beszéden múlik, hogy kapok-e bizonyítványt vagy sem.
Nektek mi a tapasztalatotok, mikorra várhatóak a pontszámok?
2016. nov. 16. 14:23
11/68 anonim válasza:
Sajnos még nekem sem került a lezártak közé sem :(
12/68 anonim válasza:
Mèg nekem sem :(, pedig reméltem h a héten lesz már eredmény.
Szerintetek a labor ès írásbeli eredményt együtt teszik fel vagy függetlenek egymástól?
13/68 anonim válasza:
Szerintem együtt, és ezért kell ennyit várni :(
14/68 A kérdező kommentje:
Na most nézem, és a hallásértéshez mindkét helyre 0 pontot írtak, ami fizikai képtelenség egyrészt, másrészt még a lezártak között sincs a vizsgám! Ez így wtf? :D Miért nem hagyták meg a "nincs eredmény" kiírást? Holnap hívom őket, hogy mizu...
2016. nov. 28. 17:05
15/68 anonim válasza:
Nekem már ott vannak a pontok :) de valakinek még mindig semmi
16/68 anonim válasza:
Nekem már van hallásértés eredmény :), délelőtt még nekem is 0 pont szerepelt. Szerintem ma már nem, de holnap már neked is lesz eredmény.
17/68 anonim válasza:
De ugye akkor az a végleges? Csak mert a magnó részéhez még mindig az van írva, hogy nincs még eredmény
18/68 A kérdező kommentje:
Ahh szuper! Köszönöm 16-os, megnyugtattál :)
2016. nov. 28. 18:20
19/68 anonim válasza:
Hogy sikerültek a magnok? Hány pontotok lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!