Origós szóbeli eredmények mikorra várhatóak?
Figyelt kérdés
1 hete voltam szóbelizni, a beszéd reggel 8-kor volt, a hallásértés délután fél 1-kor. Mikor utóbbival végeztünk (kicsivel 1 után), megnéztem, hogy kitették-e a délelőtti vizsgák eredményeit az ajtóra, de semmi... Gondoltam majd másnap felrakják a honlapra, de még mindig semmi.
Jó lenne tudnom az eredményt, mert a magnó jól sikerült, az egész biztos meglesz, innentől csak a beszéden múlik, hogy kapok-e bizonyítványt vagy sem.
Nektek mi a tapasztalatotok, mikorra várhatóak a pontszámok?
2016. nov. 16. 14:23
52/68 anonim válasza:
Sziasztok!:) Van valakinek bármi új információja?:)
53/68 anonim válasza:
Sziasztok! Akkor holnap fent lesz? :( már nagyon várom..
54/68 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy holnapra már lesz eredmèny, remélem így is lesz... :)
57/68 anonim válasza:
Valaki irjon mármár nekik Facebookon, kérdezze meg, hogy ma lesz e eredmény. Kiváncsi vagyok mit irnak vissza.
58/68 anonim válasza:
Ez már megtörtént, többen kérdezték, semmi reakció :(
59/68 anonim válasza:
Legalább valami közleményt adnának ki...
60/68 anonim válasza:
Facebookon annyi info van, hogy legkésőbb hétfőn lesz eredmény :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!