Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a különbség az Xmas és a...

Mi a különbség az Xmas és a Christmas között?

Figyelt kérdés
Németes vagyok,tudom ,hogy mindegyik Karácsonyt jelent,de van valami különbség esetleg ?

2014. dec. 27. 11:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos ezt észrevettem,hogy mostanában a Karácsony sajnos (nem akarom mondani,hogy "csak",remélem ,hogy ott még nem tartunk)az üzletről szól. Még csak 18 éves vagyok,így nem tudhatom,hogy például 30-50 évvel ezelőtt milyen lehetett a Karácsony,de úgy gondolom,hogy sokkal nagyobb szerepe volt a szeretetnek és a családnak,mint most. A szüleim mesélték (egyikük sem származott kimondottan szegény családból),hogy gyerekkorukban mennyire tudtak örülni egy kis banánnak és narancsnak Karácsonykor,mert akkor még nem volt ennyire elterjedt,és majdnem csak Karácsonykor kaptak ilyen gyümölcsöket.
2014. dec. 28. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!