Mi a különbség a középfokú C és a felsőfokú C típusú nyelvvizsga között?
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 21:39
1/5 anonim válasza:
az egyik középfokú a másik felsőfokú
2/5 anonim válasza:
Hogy érted a kérdést? Hát a nehézségében van különbség!
3/5 anonim válasza:
A C típus azt jelenti, hogy kombinált, vagyis szóbelit és írásbelit is magában foglal. A fokot ettől függetlenül jelölik.
4/5 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm!
Ezért kérdeztem :
"Nyelvi követelmények:
Alapfokozat megszerzéséhez államilag elismert vagy azzal egyenértékű, legalább kettő középfokú C típusú szaknyelvi nyelvvizsga szükséges, melyek közül az egyik helyett C típusú felsőfokú általános nyelvvizsga is tehető, illetve ezzel egyenértékű érettségi bizonyítvány vagy oklevél."
( [link]
Mert én azt hittem, hogy a 2 ugyanaz, csak az 1ik vizsgarendszernél még középnek, a másiknál már felsőnek számít.
2014. dec. 6. 12:25
5/5 anonim válasza:
a régebbi szemléletben volt A: szóbeli, B:írásbeli és C:kombinált vizsga a fok meg a fok, de manapság B1(alap) B2(közép) C1(felső) van, amik magát a fogok jelölik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!