Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítana/kijavítana nekem...

Lefordítana/kijavítana nekem valaki 1 angol szöveget?

Figyelt kérdés

(Van 1 verseny ahol részt szeretnék venni a PC-mel,de még nincs teljesen kész-ezért kis magyarázatra szorul.Angol az oldal az én angolom pedig nem a legjobb.)

This is my old new PC.My new config is now not be ended.I wait for more new components, for example for the graphicscard(Asus R9 290-DC2 OC), and SSD.Just for the image i confused the components. :)

Nos, magyarul vmi olyasmit szerettem volna írni.Hogy ez az én öreg új számítógépem.Az új konfiguráció még nincs kész.Még várok pár alkatrészre mint pl a grafikuskártya és az SSD.A kép kedvéért összekevertem a régi és az új alkatrészeket, h működőképes legyen.

Aki segít annak előre is kösz.

2014. ápr. 30. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:

This is my old new computer. The new configuration hasn't done yet. I am still waiting for a few components such as graphicscard (Asus R9 290-DC2 OC) and SSD. For the image's sake I mixed up the old components with the new ones in order to be functional.

Nem biztos hogy 100%-os, de azért gondoltam segítek mielőbb választ találni a kérdésedre. (Igazából csak az utolsó mondatban nem vagyok biztos.)

Remélem segítettem! :)

2014. ápr. 30. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz a gyors választ.Nagyon profin néz ki a szöveg.(feltételezem, h jó) :)
2014. ápr. 30. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jo forditas.

Csak egy pici hiba.

This is my old new computer. The new configuration hasn't BEEN done yet.

old/new, en igy irnam.

2014. máj. 1. 11:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi neked is a javítást.
2014. máj. 1. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Köszi a javítást. Úgy látom nem vettem észre a passive-ot. Ment a zöld kéz, mert ebből én is tanultam. :D

2014. máj. 1. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!